Bursaspor Başkanı Ali Ay, OLAY TV'nin ekran klasiği FİNAL'de gundemi değerlendirdi, carpıcı ifadeler kullandı. 'Bu borcun altına girebilecek benim gibi manyak bir adam yok' diyen Başkan Ay, 'Bu sene şampiyonluk sozu vermedim. Eğer ben devam edersem gelecek sene cok duzgun tabanca gibi bir takım kuracağız' şeklinde konuştu. Takımın durumuna cok uzulduğunu ifade eden Başkan Ay, 'Taraftarlar beni cok rahat zannediyorlar herhalde. Hayatımın en mutsuz gunlerini yaşıyorum. Benim ne kadar samimim biri olduğumu herkes az cok bilir. Ben hepinizden fazla uzuluyorum. Akhisar'dan 5 yiyen bir Bursaspor var. Dunden beri uyuyamadım. Gelecek sene Bursaspor cok iyi olacak. Gerekirse kendi cebimden transfer yaparak bu takımı duzelteceğim' dedi. "RADİKAL KARARLAR ALACAĞIM" Yeni sezonla ilgili radikal kararlar alacağını ifade eden Başkan Ay şoyle konuştu: 'Futbolcular sezon sonuna kadar bizim futbolcularımız. Bunlarla sezon sonuna kadar goturmek zorundayız. Sezon sonu personel dahil cok radikal kararlar alınacak koklu bir değişim olacak. Etrafta sağda solda konuşuluyor ama bu borcun altına girebilecek benim gibi manyak bir adam yok. Ben bu sene şampiyonluk sozu vermedim. Biz kulubu batırmadık kulup batmış haldeydi, duzeltmek icin cabalıyorum. Mutlu Topcu konusunda kararsız kaldım bu konuda haklısınız ama 1 hafta icinde hoca bulduk.' "HER ŞEYİN FARKINDAYIM" 'Sportif direktor şuan gelse ne yapacak? Ben doğru insanı bulup oraya getireceğim. Bazı hatalar yaptım. Yonetici seciminde, yapılan transferlerde. Ancak yonetim oluştururken kimse 300 milyon TL'lik borcun altına kimse girmek istemedi. Bugun eşimle birlikte 25 milyon TL'nin altına imzamızı attık. Eğer ben devam edersem gelecek sene cok duzgun tabanca gibi bir takım kuracağız. Bunun sozunu veriyorum.En buyuk hatayı Hamza hocayı gec gondererek yaptım, bunu kabul ediyorum. 2 hafta icinde karar vereceğim, kredi olayları var sponsorluk olayları var şu işler hallolsun. Her şeyin farkındayım.' 'DEVRE ARASI GONDERMELİYDİM' Başkan Ali Ay, yaptığı en buyuk hatalardan birinin de Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu'nun devre arasında gondermemek olduğunu soyledi. Ay, 'Devre arasında yollarımızı ayırmalıydık ama yapamadık' dedi. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Ali Ay "Seneye tabanca gibi olacağız!"