Bu sefer Bursasporlu futbolcular beni de şaşırttı… Oyuncuların daha istekli, arzulu oynayacağını duşunuyordum… Bu sefer Bursasporlu futbolcular beni de şaşırttı… Oyuncuların daha istekli, arzulu oynayacağını duşunuyordum… Ne de olsa yeni teknik direktorlerine kendilerini gostermek isteyeceklerdi… Ancak başlarındaki yeni teknik adam 1 puan icin Eskişehir’e gidince zannediyorum futbolcularda da rehavet oldu! Şimdi Bursaspor yonetimine ozellikle de Başkan Erkan Korustan’a birkac sorum olacak… Hani goreve gelmeden once ‘hedeflerimiz uyarsa Hikmet Karaman ile devam ederiz’ demiştiniz ya… Daum’un dunku iki acıklamasının ardından hedefinize uygun bir teknik direktoru sectiğinizi duşunuyor musunuz? Yoksa Sayın Rıdvan Şen’in imza toreninde soylediği gibi Daum’a Bursaspor’u sectiği icin teşekkur edip (!) hedefleri konuşmayı es mi gectiniz? 1- Bursaspor Eskişehir deplasmanına hicbir zaman 1 puan icin cıkmaz, cıkamaz… 2- ‘Galatasaray karşısında kimse bizden galibiyet beklemiyor’ cumlesini Bursaspor’un teknik direktoru asla sarf edemez… Eğer bu cumleyi soyluyorsa transferden once toplanın ve bu camiayı tekrar kendisine anlatın… Gelelim yapılan transferlere; Bu oyuncular da hedefler doğrultusunda mı alındı? Listede Riise, Madlung, Pogatetz, Sinan Bolat varken hem de… Daha fazlası da var ancak onları bilemeyebilirsiniz cunku bir kelime bile goruşmeden gonderdiğiniz calışanların aylarca yaptığı hazırlıkta vardı o futbolcular… Frey’i, Taiwo’yu, Civelli’yi kim izledi, son durumlarını kim araştırdı? Peki kulubun bunyesine geldiğiniz gibi kattığınız profesyoneller hedeflerinize uyuyor mu? Futbolcusuyla Avrupa kupası macı oncesi sigara icen, hicbir oyuncuyu araştırmadan binbir soylenti arasında transfer yapan profesyoneller size uygun mu geliyor? Esas soru şu aslında: Hedefiniz ne ve ne yapmak istiyorsunuz? Genel Kurul oncesi anlattıklarınızla, yaptıklarınız arasında ucurum var da… Tolgay Ataokay Bursa Hakimiyet
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Hedefiniz ne?