Ligin ilk 3 haftasında 9 puan toplayan Alanyaspor, 7 puanlı Fenerbahce’nin onunde zirvede yer alıyor. Şimdi ise bu iki takım milli ara donuşunde pazartesi gunu kozlarını paylaşacak. Akdeniz ekibinin hocası erol Bulut da zorlu 90 dakika oncesinde FANATiK’e cok ozel acıklamalarda bulundu. Sahaya kazanmak icin cıkacaklarını soyleyen tecrubeli calıştırıcı, “Her zaman olduğu gibi takım oyunumuzu surdurursek galibiyete uzanabiliriz” dedi ve ekledi: “Fenerbahce macı elbette zor gececek. Onlar ozel oyunculara sahip. Unutulmasın ki biz de kaliteli bir oyuncu grubuna sahibiz.” ‘Buyuk mucadele olacak’ “Oğrencilerime sonuna kadar guveniyorum. Fenerbahce bu yıl cok farklı oynuyor. istekli ve arzulular. iyi ve tecrubeli oyunculara sahipler. Unutulmasın ki biz de iyi bir takımız var. Fenerbahce gibi guclu bir takımdan puan ve puanlar almak istiyoruz. pazartesi gunu bence cok guzel bir karşılaşma olacak. Butun herkes memnun kalacak. Şu an lideriz, Fenerbahce’nin onundeyiz. iki takım da 3 puan almak icin buyuk bir mucadele verecek. Biz saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz.” ‘Farklı olmalıyız’ Karşımızda Fenerbahce’nin olduğu unutulmasın. Onlar da bu yıl farklı bir kadro ile mucadele ediyorlar. Guzel bir mac olacağını duşunuyorum. Fenerbahce gibi buyuk bir kulup karşısında asla geri adım atmayacağız. Bu zor olacak, mucadelemizi sonuna kadar surdureceğiz. Saha icinde onlemlerimizi alacağız. Yıldızlara karşı ayrı bir efor sarf etmemiz gerekiyor. Bizim icin en onemli şey bireysellik değil de takım oyunu oynamak. Bunu başarırsak kazanma şansımız oldukca yukselir. 'Kimse beklemiyordu' "Gercekten de cok zor bir 90 dakikanın bizi beklediğini net bir şekilde soyleyebilirim. Şimdiye kadar nasıl oynadıysak, aynı şekilde surdurmemiz gerekiyor. Gol yollarında rakibimizin elbet bazı oyuncuları fark yaratacak ama duzenimizden asla şaşmamalıyız. Tabii ki henuz ligin başındayız. Bunu da unutmamak gerekir. Şu ana kadar kimsenin beklemediği bir performans sergiledik.” GUNLUK GAZETELER