Haydi Bursa Kongreye
Futbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Haydi Bursa Kongreye
-
04-10-2019, 21:37:35Yarın akşam Bursa Ataturk Kapalı Spor Salonu'nda saat 19.00'da yapılacak olağanustu kongrede başkanlık seciminin 17 Haziran'a kalmaması icin oy kullanacak tum uyelerimizin katılacaklarını umuyoruz. Olağanustu kongrede yaşanabilecek ertelemenin Bursaspor kulubune buyuk zararlar verebileceğinin bilinmesi en buyuk temennimiz. Kongre uyelerimizin, 7 Mayıs'ta vefat eden şampiyon başkanımız İbrahim Yazıcı'nın ardından gecen 1 aylık surede Bursaspor kulubunde bir taş bile konmadığını, transferlerin tek tek elden kactığını duşunup yarın saat 19.00'da yeni başkanımızın secimi icin kongre salonuna katılımlarını ozellikle rica ediyoruz.. OLAĞANUSTU GENEL KURUL GUNDEMİ 1. Acılış, 2. Genel Kurul Divan Başkanı ve uyelerinin secimi, 3. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, 4. Yonetim Kurulu faaliyet raporu ve mali raporların okunması, 5. Yeni secilecek Yonetim Kurulu’na verilecek olan borclanma yetkisi ile ilgili goruşme, 6. Denetim Kurulu raporunun okunması, 7. Yonetim Kurulu faaliyet raporunun goruşulmesi, 8. Denetim Kurulu faaliyet raporunun goruşulmesi, 9. Yonetim Kurulu’nun ibrası, 10.Denetim Kurulu’nun ibrası, 11.Tahmini butcenin okunması, goruşulmesi ve onaylanması, 12.Yeni Yonetim Kurulu, Denetim Kurulu ve Disiplin Kurullarının secimi 13.Dilek ve temenniler, 14.Kapanış. Bursasporluyuz.net __________________