Bursaspor’da kongre 17 Haziran’a ertelendi
Futbol0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bursaspor’da kongre 17 Haziran’a ertelendi
-
04-10-2019, 21:37:25Bursaspor’un olağanustu genel kurul toplantısı, coğunluk sağlanamadığı icin 17 Haziran’a ertelendi. Bursaspor’da bu akşam gercekleşmesi gereken kongreye 1563 kongre uyesi hazır bulunması gerekiyordu. Kongreye 320 Bursaspor uyesi katıldı coğunluk sağlanamadığı icin kongre 17 Haziran’a ertelendi. Yeni yonetim kurulunun belirleneceği toplantı, coğunluk sağlanamaması halinde 17 Haziran’da aynı yer ve saatte coğunluk aranmaksızın yapılacak. Toplantı kapsamında, yeni yonetim, denetim ve disiplin kurulu secimlerinin yanı sıra, genel kurul divan başkanı ve uyeler secilecek, yonetim kurulu faaliyet raporu ve Mali raporlar okunacak, yonetim kuruluna verilecek borclanma yetkisi konusu ile yonetim ve denetim kurulu faaliyet raporu goruşulecek, denetim kurulu raporu okunacak, tahmini butce goruşulerek onaylanacak. Bursaspor tarihinde ilk kez 5 başkan adayının yarışacağı kongrede aday olan isimler: İlhan Uslu,Mesut Mestan,Erkan Korustan,Hayri Yazıcı ve Muzaffer Onadı Olayspor __________________