Bursaspor başkan adaylarından İlhan Uslu, 17 Haziran'da yapılacak olağanustu genel kurul oncesi kapalı carşı esnafını ziyaretinde, "Direk kadroya girecek oyuncuların vaadini verebiliyorum" dedi. Başkan secilmesi durumunda camiayı tatmin edecek transferler yapacaklarının sozunu veren İlhan Uslu, şunları soyledi: "Biz de transferde gec kalmak istemiyoruz. Teknik kadronun istedikleri doğrultusunda calışma yaptık. Başkan olursam yonetimimle birlikte once transfer uzerinde yoğunlaşacağız. Teknik direktor Hikmet Karaman, genclerden faydalanabileceği oyuncuları sececek. Bu oyuncularla ilgili bize rapor verecek. Onumuzdeeki gunlerde A takım toplanacak. Eksiklerimiz belirlenecek. Transferde mumkun olduğu kadar A takıma adapte olabilecek gencler ve yıldız transfer uzerinde duruyoruz. Ama bu konuyla alakalı olan teknik kadrodur. Onların soyledikleri yonetim kurulu tarafından uygulanacak." "CITA YUKSELDİ" Cıtanın yukseldiğini ve transferde cok dikkatli adım atmak gerektiğini sozlerine ekleyen İlhan Uslu, şoyle devam etti: "Yapılacak transferlere cok dikkat etmek lazım. Hem ahlaklı olmalı, hem uyum icinde olabilmeli, hem de arkadaşlık duygusu iyi olmalı. Bizim yonetimimiz genc kişilerden kurulu. Gerekli katkıyı verebilecek arkadaşlarımız var. Batalla bize geldiğinde yıldız değildi. Ne zaman serbest oynamaya başladı o zaman Bursaspor'un ivmesi yukseldi. Bizler Batalla olabilecek futbolcu transfer edebilirsek, Bursaspor'u hic kimse tutamaz." "BAŞARI A TAKIMA CIKMALARI" Alt yapının başarılı sayılabilmesi icin A takıma kac futbolcunun cıktığına bakılması gerektiğinin altını cizen İlhan Uslu, bu konuda şoyle dedi: "Alt yapının iyi olması, cok fazla şeyi değiştirmiyor. A takıma kac futbolcu cıkıyor, başarı odur. Oyuncuyu yıldız olmadan şımartıyoruz. Alt yapıdan gelecek kendisini gosterecek, faydalı olacak sonra alkışlayacağız. U-16'da 50 tane gol atması bir şeyi değiştirmiyor. Alt yapıdan takviyeli bir Bursaspor ve yıldız transferler, forma satışından tutun reklam gelirine kadar Bursaspor'u en ust seviyeye getirecek." "PİLOT TAKIM PROJEMİZ VAR" Merinosspor dışında ust liglerde bulunan bir takımla anlaşma ihtimali olduğunu belirten İlhan Uslu, "Pilot takımla ilgili projemiz var. Bunu perşembe ya da cuma gunu acıklayacağım. Merinospor'un uzerinde duracağız ama bir tane daha takımla anlaşmak istiyoruz" diye konuştu. Bursasporluyuz.net __________________