Yiğiner, Fethi Yaşar'la Buluştu
Futbol0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Yiğiner, Fethi Yaşar'la Buluştu
-
04-10-2019, 21:36:19Ankaragucu Spor Kulubu Başkanı Mehmet Yiğiner, beraberinde yonetim kurulu uyeleri ile birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Yiğiner, Başkan Yaşar’dan Ankaragucu icin destek istedi. Ankaragucu Spor Kulubu Başkanı Mehmet Yiğiner, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yiğiner’e kulup yonetim kurulu uyeleri de eşlik etti. Burada yaptığı konuşmada Başkan Yaşar’ı Yenimahalle’deki hizmetleri nedeniyle tebrik eden Yiğiner, “Başkan Yenimahalle’de cok onemli işlere adını yazdırıyor. Bolgede esnaf da yurutulen calışmalardan ve hizmetlerden oldukca memmun. Biz de esnaf ziyaretlerinde bunu acıkca gorebiliyoruz. Ozellikle yakın zamanda ziyaret etiğimiz esnaf arkadaşlarımız Yenimahalle Belediyesi’nin calışmalarından memnun olduklarını dile getirdiler.” dedi. Ankaragucu’nun geleceği icin destek isteyen Başkan Yiğiner, Ankaragucu’nun icinde bulunduğu mevcut durum; ozellikle borclar ve transferler hakkında bilgi verdi. Sonrasında Yiğiner, “Bizim şuan samimi bir desteğe ihtiyacımız var. Ankaragucu’nun geliri yok. Borc cok. Bize, kulubun geleceğini kurtaracak anlamda destek gelmiyor. Destek olunması halinde 103 yıllık tarihi gecmişe sahip kulubumuzu ayağa kaldıracağımıza inanıyoruz.” diye konuştu. Başkan Yiğiner, Yaşar’a “Bir onderlik yapın, kulubumuzu ayağa kaldırma adına destek olun.” cağrısı yaptı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da yaptığı konuşmada Ankaragucu'nun borclarının cok buyuk olduğunu, altından kalkılacak rakamlar olmadığını dile getirdi. “Ankaragucu’ne olan muhabbetim cok farklıdır.” ifadesini kullanan Yaşar şoyle devam etti: “Ankaragucu ismi, kuruluş tarihi ve gecmişi yaşamalı. Arkadaşlarımla goruşeceğim. Ankara’nın sahip olduğu en onemli değerlerden biri olan, buyuk bir marka Ankaragucu’ne destek olacağız.” dedi. Yiğiner, daha sonra ziyaretin anısı olarak Başkan Yaşar’a Ankaragucu forması ve atkısı hediye etti. Kaynak __________________