Kulubumuzde sozleşmelere bir yenisi daha eklendi…
Futbol0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kulubumuzde sozleşmelere bir yenisi daha eklendi…
-
04-10-2019, 21:34:08Kulubumuz, 1993 doğumlu genc futbolcumuz Umut NAYİR’in sozleşmesini yenileyerek 2016 yılına kadar uzattı. Genc futbolcumuzun fedakarlık yaparak sozleşmesinin yenilendiğini ifade eden başkan YİĞİNER : “Umut NAYİR’den onumuzdeki sezon en az 20 gol bekliyoruz.Fedakarlığından dolayı genc futbolcumuza teşekkur ediyoruz. Umut NAYİR’in cok uzun yıllar kulubumuzde başarılı bir şekilde hizmet vereceğine inanıyoruz.Yetenekli futbolcumuzun cok calışarak Ankaragucu’nu cok iyi yerlere taşıyacaklar arasında yer alacağına inancımız tamdır.” dedi. Kendisini tam bir Ankaraguclu olarak gorduğunu ifade eden Umut NAYİR ise ” cok calışarak arkadaşlarımızla birlikte takımımızı 1 lige cıkaracağımıza inanıyorum. Gecen sezonda yapamadıklarımı yeni sezonda yapmak istiyorum. Cok iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum.” Aynı zamanda AU Hukuk fakultesi 2 sınıfta oğrenim goren Umut NAYİR ” aktif futbol hayatım bitince spor avukatlığı yapmak istiyorum. Spor camiasında spor hukuku uzmanı olarak hizmet vermek en buyuk hedefim.” şeklinde konuştu.Kulubumuz, 1993 doğumlu genc futbolcumuz Umut NAYİR’in sozleşmesini yenileyerek 2016 yılına kadar uzattı. Genc futbolcumuzun fedakarlık yaparak sozleşmesinin yenilendiğini ifade eden başkan YİĞİNER : “Umut NAYİR’den onumuzdeki sezon en az 20 gol bekliyoruz.Fedakarlığından dolayı genc futbolcumuza teşekkur ediyoruz. Umut NAYİR’in cok uzun yıllar kulubumuzde başarılı bir şekilde hizmet vereceğine inanıyoruz.Yetenekli futbolcumuzun cok calışarak Ankaragucu’nu cok iyi yerlere taşıyacaklar arasında yer alacağına inancımız tamdır.” dedi. Kendisini tam bir Ankaraguclu olarak gorduğunu ifade eden Umut NAYİR ise ” cok calışarak arkadaşlarımızla birlikte takımımızı 1 lige cıkaracağımıza inanıyorum. Gecen sezonda yapamadıklarımı yeni sezonda yapmak istiyorum. Cok iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum.” Aynı zamanda AU Hukuk fakultesi 2 sınıfta oğrenim goren Umut NAYİR ” aktif futbol hayatım bitince spor avukatlığı yapmak istiyorum. Spor camiasında spor hukuku uzmanı olarak hizmet vermek en buyuk hedefim.” şeklinde konuştu. Kaynak __________________