Kaplan, "Yeni sezonda Başkent'e yakışır bir takımla mucadele edeceğiz. Oncelikli hedefimiz futbolcu yetiştirmek" diye konuştu Spor Toto 3. Lig'de Başkent'i temsil eden Hacettepe, yeni sezona iddialı giriyor. Morbeyazlı ekip, oncelikle teknik direktorluk gorevine Ankaragucu'nden ayrılan Mustafa Kaplan'ı getirdi. Kaplan ile bir yıllık sozleşme imzalayan Hacettepe, yeni sezonda gozunu ust sıralara dikti. Ciceği burnundaki teknik direktor Mustafa Kaplan, "Hacettepe, Ankara'nın en eski kuluplerinden biri. Burada gorev yapmam benim icin cok onemlidir. Genc oyuncularla başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Başkent'e yakışır bir futbol ortaya koyacağız" dedi. Futbol yıldızı yetiştiriliyor Hacettepe'nin oncelikli hedefinin genc futbolcuları Turk sporunun hizmetine sunmak olduğunu belirten teknik direktor Mustafa Kaplan, "Hacettepe, her yıl bircok futbolcuyu Turk futboluna kazandırıyor. Zaten ligdeki birinci hedefimiz de budur. İkincisi ise sportif başarıyı yakalamaktır. Biz bu iki hedefte de mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Bana guvenenlerin beklentisini boşa cıkartmayacağım" diye konuştu. Kaplan, lig programının acıklanmasından sonra toplanıp, yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirtti. Kaynak __________________