Kaptan Gemiyi Terk Etmedi
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kaptan Gemiyi Terk Etmedi
-
04-10-2019, 21:32:02Ankaragucu takım kaptanı Gurkan Alver'de sozleşmesini yenileyen futbolcular kervanına katıldı. Genc kaptan Gurkan, sozleşmesini 2017'ye kadar uzatarak takımda kaldı. Mevcut kadroyu korumak icin calışmaların aralıksız surdurduklerini ifade eden Başkan Yiğiner, takım kaptanı Gurkan Alver’in yetenekli bir futbolcu olduğunu ve takım arkadaşlarıyla birlikte Ankaragucunu yeniden PTT 1. lige cıkaracaklarından emin olduğunu soyledi. Başkan Yiğiner ve Yonetim Kurulu’ndan oldukca memnun olduğunu ifade eden Gurkan Alver ise; “Ankaragucu ile tekrar anlaştığım icin cok mutluyum. Onceki sene kotu bir sezon gecirsekte yeni sezonda takım arkadaşlarımla birlikte iyi bir performans yakalayarak, takımımızı tekrar ust seviyelere yukselteceğiz. Goreve geldiğinden beri bizlere desteğini hic esirgemeyen Başkanımız Mehmet Yiğiner ve Yonetim Kurulumuza teşekkur ediyorum. Ankaragucu bizim kendi evimiz ve 13 yıldır bu formayı onur ve gururla taşıyorum. Ankaragucunde kalıcı olmak ve daha uzun yıllar kulubumuzde forma giymek istiyorum.” şeklinde konuştu. Kaynak __________________