Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dundar, Bursaspor’un yeni başkanı Erkan Korustan ve yonetim kurul uyelerini ziyaret etti. Onceki gun Tweetter uzerinden paylaştığı “Sivassporlu Eneramo Bursa’ya Yakın” tweeti ile, Bursa’da spor kamuoyunu ve Bursaspor taraftarını heyecanlandıran Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dundar, Bursaspor’un ye Başkanı Erkan Korustan ve Yonetim Kurulu uyelerini ziyaret ederek, başarılar diledi. İbrahim Yazıcı’nın vefatının ardından boşalan Bursaspor’da başkanlık koltuğuna oturan Erkan Korustan ve yonetim Kurulu uyeleri ile, Bursaspor tesislerinde bir araya gelen başkan Mustafa Dundar, Başkan Korustan tarafından, “Sayın Başkan, ziyaretiniz bizi son derece mutlu etti. Ancak, biz sizi, ‘Eneramo Bursa’ya Yakın’ tweetinin ardından Eneramo ile birlikte bekliyorduk” sozleri ile karşılandı. Son derece neşeli bir ortamda gercekleşen goruşmede Dundar, “Bu gunler tum kuluplerin transfer yaptığı gunler. Spor kamuoyu transferleri konuşuyor. Ben de, Sivassporlu Eneramo’nun Bursa’ya yakın olduğunu yazarak, bir anlamda gundemi belirlemiş oldum galiba. Tabi bu konuda benim kesin bir şey soylemem doğru değil, ancak Bursaspor hepimizin ortak tutkusu. Onun icin en iyisini, en guzelini yapmak icin her turlu desteği vermeye hazırız” dedi. Başkan Yardımcıları Mehmet Coban ve İsmail Selimoğlu’nun da katıldığı ziyaret, basın mensuplarının goruntu ve fotoğraf almasının ardından basına kapalı olarak gercekleştirildi. Yaklaşık yarım saat suren goruşmenin sonunda Başkan Dundar, Başkan Korustan ve yonetim kurulu uyelerine bir cicek sunduktan sonra tesislerden ayrıldı. Olayspor __________________