Bursaspor Timsah Arena’da yeni şampiyonluklar istiyor
Futbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bursaspor Timsah Arena’da yeni şampiyonluklar istiyor
-
04-10-2019, 21:30:41Bursaspor Kulubu Başkanı Erkan Korustan, inşaatı suren 45 bin kapasiteli Timsah Arena Stadyumu’nda yeni şampiyonlukları yaşamak istediklerini soyledi. Bursa Buyukşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Bursaspor Kulubu Yonetim Kurulu uyeleri inşaatı devam Timsah Arena Stadyumu’nu gezdi. Yeşil-beyazlı kulubun başkanı Erkan Korustan yaptığı acıklamada, “Bu mukemmel stadyumun yapılmasında emeği gecen başta Buyukşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve tum calışanlara teşekkur ediyorum. Muthiş bir stadyum olmuş. İnşallah tamamen dolu tribunler onunde coşkuyla yeni şampiyonluklar yaşarız” dedi. Bursa Buyukşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, 185 bin metrekarelik inşaat alanı ile Bursa’nın en buyuk yatırımın Timsah Arena olduğunu belirterek, “Bizler Bursa’nın dunya markası olması icin calışıyoruz. Bu noktada Bursa’nın en buyuk kozu Bursasporumuz. Şu anda inşaatı devam eden Buyukşehir Belediyesi’nin 4 katı buyukluğunde bir inşaat alanındayız. Dunyanın bircok stadyumu incelenerek bu proje yapıldı. İnşaat cok buyuk ozen gosterilerek devam ediyor. En ileri teknoloji ile yapılıyor. Stadyumumuzun 45 bin kapasiteli. Her koltuk sahayı net bir şekilde goruyor. Turkiye’de ornek olacak bir stadyum inşa ediliyor. Bursa’mıza yakışacak. Bursaspor’un geleceği icin cok onemli bir proje. Şuanda ince işcilikleri yapılıyor. Catı inşaatımız başladı. Alman teknolojisi kullanılarak catımız yapılıyor. Cok kısa surede de bitecek. Bursaspor’u sadece Turkiye’nin değil Avrupa’nın takımı yapmalıyız. Bursa’ya gelecek olan misafirlerimizi bu stadyumla etkileyeceğimizi duşunuyorum” diye konuştu. Stadyum turu barkovizyon gosterimi ile sona erdi. Olayspor __________________