Bunun adı kadrolaşma, kurumsallaşma değil
Futbol0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bunun adı kadrolaşma, kurumsallaşma değil
-
04-10-2019, 21:30:21Korustan yonetiminin kurumsallaşma ile kadrolaşma arasındaki farkın yonetim tarafından ayrılamadığını gorduk.. Yeni secilen yonetim, yeni umutlar, transfer beklentisi ve 50. yıl coşkusu… Erkan Korustan başkanlığındaki yonetimin kurumsallaşma adına onemli hamleler atacağını duşunuyorduk… Ancak ilk 13 gunde kurumsallaşma ile kadrolaşma arasındaki farkın yonetim tarafından ayrılamadığını gorduk… Şimdi bu yaklaşık yarım aylık donemde olanlara bir bakalım… Genel direktorluğe Ayhan Barışıcı geldi… Ardından da bircok eleştiri tabii ki… Google’a genel direktorluk tanımını sorduk karşımıza Beşiktaş’tan Onder Ozen cıktı… Vardır yonetimin bir bildiği dedik sabırla beklemeye başladık… Ancak Barışıcı’nın gelmesiyle de art arda calışanlar gonderilmeye başlandı… İlk once genel mudur yardımcısı olan ancak Yeşil Beyazlı kulupteki gorevi boyunca, bulunmayan mudure yardımcılık yapamayan İsmail Ozdemir gitti. Bu zaten beklenen bir hamleydi… Sonrasında ilk once teknik menajer Suha Sidal ardından da antrenor Ersel Uzgur gonderildi… Niye gorevlerine son verildikleriyle ilgili bir acıklama dahi yapılmadı… Kombinelerdeki fiyat politikası belki de taraftarın en beğendiği hamleydi… Tolgay Ataokay / Bursa Hakimiyet __________________