Kaliteli oyuncu şart
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Kaliteli oyuncu şart
-
04-10-2019, 21:30:08Bursaspor Teknik Direktoru Hikmet Karaman; “İstesek hemen 5-6 oyuncuyu alabiliriz. Ancak kalitemize yakışan futbolcuları kadroya katmalıyız” dedi. Hikmet Karaman, transfer ile ilgili son durumu değerlendirdi. Goruşmelerin devam ettiğini soyleyen Karaman; “Acıkcası ben sahaya odaklanıyorum. Yoneticilerimiz ve gorevli arkadaşlarımız goruşmeleri surduruyor” ifadesini kullandı. Şu anda 5-6 oyuncuyu hemen kadroya katabilecek durumda olduklarını belirten tecrubeli calıştırıcı; “Fakat Bursaspor’un kalitesine yakışacak oyuncuları almak istiyoruz. Yoksa transfer yapmak şu an cok zor değil. İyisini ve kulubumuze yakışanı yapmak icin cabalıyoruz” ifadesini kullandı. JOKİC’TE SONA DOĞRU Hikmet Karaman, Sloven sol bek Bojan Jokic’in transferiyle ilgili kucuk birkac puruz kaldığını soyledi. Deneyimli calıştırıcı; “Bu transferin yuzde 90 biteceğini duşunuyorum. Ancak olmazsa da alternatiflerimiz de var. 2-3 gun icerisinde Avusturya Kampı’na sol bek oyuncumuz katılacak” acıklamasını yaptı. Sloven futbolcu ile ilgili goruşlerini de belirten Karaman; “Beğendiğim bir futbolcu ve savunması cok guclu. Ozan İpek ve Ferhat Kiraz’ın hucum gucunden daha fazla faydalanmamızı sağlayacak tipte bir futbolcu” dedi. Bursa Hakimiyet __________________