Hollanda'da gosterdiği performansla Avrupa'nın en cok konuşulan oyuncularından biri olan milli futbolcu Enes Unal, Hollanda basınına roportaj verdi. Buyuk hayalleri olduğunu soyleyen Enes Unal, formasını giydiği Twente'nin bir askeri olduğunu belirtti. Enes Unal, hayranı olduğunu unlu golcuyu de acıkladı. Gol attıkca kendisini iyi hissettiğini soyleyen 19 yaşındaki genc yıldız, "Attığım goller gercekten iyi hissettiriyor. Benim buyuk hayallerim ve hedeflerim var. Bunu gercekleştirmem ve fark yaratmam da daha fazla gol atmamla mumukun" dedi. Bireysel performanstan ziyade takım olarak yaptıklarının onemli olduğunu belirten Enes, "Kişiler hakkında konuşmak, aslında benim tercih ettiğim bir şey değil. Biz ekip olarak bir şeyleri başarıyoruz, birlikte maksimuma ulaşmaya calışıyoruz. Takım olarak hareket etmezsek, bireysel olarak yaptıklarımız pek bir işe yaramaz. Bu yuzden yeni Ziyech olarak adlandırılmam doğru değil. Ben sadece Twente'nin askeriyim, diğer tum arkadaşlarım gibi. Herkes, takım icerisindeki gorevini yerine getirebilmek icin cok calışıyor" şeklinde konuştu. "MANCHESTER CITY İCİN MUCADELE ETMEK İSTİYORUM" Manchester City'ye donmek istediğini acıklayan milli futbolcu, "Planım; menajerim, ailem ve arkadaşlarım ile ele almak. Adım adım gitmek zorundayım ama sonunda Manchester City'nin başarısı icin mucadele etmeyi tabi ki istiyorum. Onların maclarını genellikle izliyorum. Kız arkadaşım, sık mac izlememden mutlu değil ama aslında bunu her gun yapmam gerekiyor" ifadelerini kullandı. "ZLATAN IBRAHIMOVIC HAYRANIYIM" Enes Unal, Aguero'nun harika bir futbolcu olduğunu ancak kendisinin Zlatan Ibrahimovic hayranı olduğunu soylerken, "Sergio tabi ki harika bir futbolcu. Saha icindeki bircok şeyi size kolaymış gibi gosteriyor. Ben acıkcası Zlatan Ibrahimovic hayranıyım ancak diğer başka yıldızlardan da bir şeyler oğrenmeye calışıyorum, mac dışında da yaptıkları olumlu davranışlardan bir şeyler kapmaya calışıyorum" değerlendirmesini yaptı. Twente'de kendisi icin iyi bir ortam olduğunu belirten 19 yaşındaki Enes Unal, "Herkesin guven duyduğu bir kalabalığa karşı oynamak olağanustu. Her macta 20-25 bin kişi geliyor stada. Eğer genc bir oyuncuysanız, kalabalığın oluşturduğu bu baskıyla başa cıkmayı oğrenmek zorundasınız. Bu yuzden Twente, benim icin iyi bir ortam" diyerek sozlerini noktaladı. Kaynak: Expressgazete.com
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- "Ben sadece Twente'nin askeriyim"