Bursaspor'un eleştirilen, tartışılan goruntusu icin Hamza Hoca, Olay Spor'a acık ve net konuştu: 'Oynadığımız futbolu ben de beğenmiyorum' “Bu sıralar iyi futbolu ikinci plana attık” diyen genc teknik adam “Nasıl kazanmamız gerekiyorsa oyle oynadık. Bundan sonra galibiyetlerle beraber iyi futbolu da getireceğiz” şeklinde konuştu. Spor Toto Super Lig'de ilk 5 haftayı 12 puanla kapatan Bursaspor'da takımın bulunduğu konum herkesi mutlu ederken, oynanan futbola yapılan eleştiriler dikkatlerden kacmıyor. Alınan tek gollu galibiyete rağmen ozellikle son Kasımpaşa macındaki takımın goruntusu kimseyi memnun etmezken, Teknik Direktor Hamza Hamzaoğlu, Olay Spor aracılığıyla bu eleştirilere cevap verdi. Genc teknik adamın ilk sozu “Oynadığımız futbolu bende beğenmiyorum” oldu. İYİ FUTBOL GELECEK Sahada iyi mucadele eden, isteyen, kazanmayı amaclayan bir Bursaspor olduğunu belirten genc teknik adam, “Şuanda galibiyetlere ihtiyacımız var, onun icin oynuyoruz. Nasıl kazanmamız gerekiyorsa oyle bir futbol sergiliyoruz. Bu sıralar iyi futbolu ikinci plana attık. Bizim amacımız iyi futbolla beraber macları kazanmaktı. Bundan sonra galibiyetlerle beraber iyi futbolu getireceğiz. İlerleyen haftalarda her şeyin daha iyi olacağından hicbir kuşkum yok” diye konuştu. BİLAL'E SABIR GOSTERELİM Hamza Hoca, tecrubeli futbolcunun birkac hafta icerisinde kendisini gostereceğini soyledi. Başakşehir macında tribunlerden tepki alan Bilal Kısa'nın birkac hafta icersinde Bursaspor'a ciddi katkı sağlayacağını da ifade eden Hamza Hamzaoğlu şoyle konuştu: “Bilal icin kolay bir durum değil. Bursaspor'a severek geldi. Kendisini gosterip ispat edecekken, taraftarın gonlunde taht kurmak isterken, tepki aldı. Kolay değil ama birkac hafta icerisinde bunu atlatacaktır. Cok katkısı olacak Bursaspor'a. Bunu da herkes gorecek. Sabırlı olmak lazım. Duygusal bir oyuncu. Bu duygusallıkla iyi bir bağ kurulursa ne duruma gelir onu duşunun.” OYUNCULARIM BİRBİRLERİNİ SEVİYOR Hamza Hoca, yedek kulubesinden gelen isimlerin takıma ciddi katkı sağladığını soyledi. Takımda iyi bir birliktelik olduğunun altını cizen genc teknik adam, “Oyuncular birbirlerini seviyor. Bu takımın parcası olmaktan mutlular. İhtiyac ne zaman duyulursa o an hazır durumdalar. Gorevlerini yapmaya calışıyorlar. Bu 90 dakika da olabilir, 1 dakikada. 2 haftadır oyuna girenlerin katkısı ortada. Kenarda hazır beklemeseler o katkıyı veremezler. Calışıyorlar, hic birinden şikayetci değilim” dedi. SERCAN'DAN DAHA İYİSİNİ BEKLİYORUM Hamzaoğlu, Kasımpaşa macınından ardından Sercan Yıldırım icin soylediklerine de acıklık getirdi. Hamza Hoca, “Sercan'dan şikayetim var diye soylemedim. Ben ondan memnunum. Cok şeyler bekliyorum, daha iyisini yapabilir diye soyledim” dedi. Timsah'ın hocası 1-0'lık galibiyetin ardından Sercan icin şu ifadeleri kullanmıştı: “Sonradan girenler katkı koydular. Sercan Yıldırım'dan şikayetim var. Daha iyisini yapmasını bekliyorum.” KUBİLAY'I KAZANACAĞIZ Son 3 haftada ilk 11'de şans bulan Kubilay Kanatsızkuş'a guvendiğinin de altını cizen Timsah'ın Hocası, 'Kubilay'ı kazanmayı calışıyoruz. Turk futbolunun da buna ihtiyacı var. Oynayıp sure aldıkca cok daha iyi olacak. Ben kendisine cok guveniyorum. Bu hem Kubilay icin hem de diğer genc oyuncularımız icin gecerli” şeklinde konuştu. Kaynak: Olay
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bilal'e sabır gosterelim