Kulubumuz American Life Dil Okulları’yla sponsorluk anlaşmasına vardı. Ozluce Tesislerimizde duzenlenen basın toplantısına Başkanımız Ali Ay, American Life Bursa Bolge Sorumlusu Esat Yalduz, Dış İlişkiler ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkanımız Fatih Korkmaz ile genc futbolcumuz Ertuğrul Ersoy katıldı. Başkanımız Ali Ay, bu anlaşmanın kulup icin cok onemli olduğuna vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı: “Futbolcularımızın ve calışan arkadaşlarımızın dil eğitimi icin American Life Dil Okullarıyla sozleşme imzalayacağız. Amacımız calışanlarımızın İngilizce oğrenmeleri, hocalarımızın, futbolcumuzun ve işin en guzel tarafız alt yapıda eğitim goren futbolcularımızın da bu eğitimden faydalanması. Herhalde Vakıfkoy’de de bir sınıf acıldı. Orada da cocuklarımız lisan eğitimlerini alacaklar. Bir soz vardır bir lisan bir insan, iki lisan iki insan diye… Ben burada ozellikle Esat bey ve ekibine cok teşekkur ediyorum. Bizlere bu imkanı verdıkları icin ve Bursaspor’a sponsorluk yaptıkları icin. Butun Bursaspor calışanlarına futbolcu ve hocalarına hayırlı uğurlu olsun, teşekkur ediyoruz.” “Bursaspor ile calışmak bizim icin şereftir” American Life Bursa Bolge Sorumlusu ESAT Yalduz ise, “Şehrimizin en onemli marka değeri olan Bursaspor ile boyle bir calışmayı devam ettirmekten bizim icin şeref ve gurur. Bursaspor globalleşen bir marka. Kulupte calışan arkadaşlarımızın dunya capındaki organizasyonlarda gorev alırken yabancı dil konusunda geri kalmamaları, sporcuların yabancı dil konuşma noktasında eksik kalmamaları bizim icin cok onemli. Bu anlamda Enes Unal orneğini verebiliriz. Kendisi Hollanda’da Bursaspor’u cok guzel temsil ediyor. Bizimle calıştığınız icin cok teşekkur ediyorum. Şehrimizin en onemli markasına biz de destek verebilirsek cok mutlu olacağız” diye konuştu. “Enes Unal Hollanda’da gururumuz oldu” Dış İlişkiler ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkanımız Fatih Korkmaz da “Bu sozleşme ile bizim buyuk bir camia, buyuk bir kulup olduğumuzu ve eğitimin ne kadar onemli olduğu gostermiş oluyoruz. Sadece İngilizce değil İspanyolca eğitimi de olacak. Esat beyin dediği gibi onumuzde Enes orneği var. Hollanda liginde ve bizim gururumuz, yabancı dil sorunu yok. Altyapıda olan futbolcularımızın da yabancı dil sorunlarının olmaması Bursaspor’umuza cok buyuk katkı sağlayacak. İnşallah bunun devamı olur, cok teşekkur ediyoruz” şeklinde konuştu. “Benim gibi gencler icin cok onemli bir anlaşma” Yetenekli futbolcumuz Ertuğrul Ersoy ise, Bursaspor’un altyapısının her yerde konuşulduğunu ve cok ozel topraklara sahip olduğunu ifade ettiği konuşmasında şu sozlere yer verdi: “Milli takımlara gidiyoruz, yurt dışında turnuvalar oluyor. Biz gencler icin yabancı dil cok onemli. Kendimden biliyorum benim icin eksiklikti. Benim ve benim gibi genclerin gelişimim, altyapıdaki arkadaşlarımızın gelişimi, dil eksiği olan abilerimizin yabancı dillerini geliştirmeleri acısından onemli bir anlaşma oldu. Ben de bu imkanı kullanmak istiyorum. Benim hedeflerim var ve bunu her zaman dile getiriyorum. Bu kulubu yurt dışında da en iyi şekilde temsil etmek istiyorum.” Bursaspor.org.tr
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- American Life ile sponsorluk anlaşması imzalandı!