Bursaspor'da forma giyen tecrubeli stoper Tomas Sivok, Cek Cumhuriyeti'nin 2018 Dunya Kupası Elemeleri'nde oynayacağı Almanya ve Azerbaycan musabakaları oncesinde Cek basınına acıklamalarda bulundu. Milli takım kariyerini sonlandırmayı duşunuyor musun sorusuna cevap veren Sivok şu ifadeleri kullandı: ''Evet, kesinlikle milli takımı bırakmayı duşundum. Eğer Bursaspor Şampiyonlar Ligi ya da Avrupa Ligi'nde oynasaydı, milli takıma devam etmeyecektim. Cunku bu kupalarda oynamak benim icin cok zor olacaktı ve kulubume %100'umu veremeyebilirdim. Avrupa Kupalarında olmadığımız icin şu anda buradayım.'', dedi. Tamamen Hazır Değilim Gectiğimiz yaz takıma gec katıldığını belirten Sivok, ''Tamamen hazır olmama rağmen, Fenerbahce macını kazanmayı bildik. Hazırlık kampına gec katılmamın eksikliğini yaşıyorum. Zamanla takım arkadaşlarımı yakalayacağım.'',dedi. Sparta Prag'a gitmeyi duşunmedim Gectiğimiz yaz Sparta Prag'a gitmeyi duşundun mu sorusunu yanıtlayan Cek stoper, ''Hayır, duşunmedim. Bursaspor ile devam eden sozleşmem var. Gelecek yaz neler olacağını goreceğiz ancak ailem cocuğumun okul durumundan dolayı Turkiye'de kalmamı istiyor'', dedi. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Sivok: Bursaspor Avrupa Kupalarında olsaydı, milli takımı bırakırdım