Spor Toto Super Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor, ismi Beşiktaş ile anılan Lokman Gor’u renklerine bağladı. Spor Toto Super Lig’e veda ederek onumuzdeki sezon Spor Toto 1. Lig’de mucadele edecek BB Erzurumspor'un başarılı futbolcusu Lokman Gor'un yeni durağı belli oldu. İsmi Beşiktaş ile de anılan 28 yaşındaki stoper, Super Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'a transfer oldu. BB Erzurumspor’da başarılı bir sezonu geride bırakan kaptan Lokman Gor, sosyal medya hesaplarından da bir veda mesajı yayınladı. Erzurumspor'a teşekkurlerini sunan Lokman Gor, şu ifadeleri kullandı: “Teşekkurler Erzurumspor ailesi. Burası artık benim ailem beni ben yapan yer. Uzerimde emeği olan tum hocalarıma calışanlarına personele teşekkur ediyorum. Onurla gururla taşıdığım Erzurumspor formasıyla artık veda vakti. Asıl teşekkuru başkanıma ve Erzurumspor taraftarlarına sonsuz şukranlarımı sunuyorum. Bir gun tekrar buluşmak dileğiyle laik olduğu super lige donmek icin 12. adam olarak tum dualarımla kalbimle sizinle olacağım. Hoşcakal Erzurumspor ailesi” İnternet Haber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Beşiktaş ile anılan Lokman Gor, Alanyaspor'da