Kayserispor'un sezon başından bu yana transferde adı gecen golcusu Gokhan Unal, sarı kırmızılı kulupten ayrılmayı duşunmediğini, Turkiye'den ayrılırsa, teklifler aldığı İspanya veya Fransa'da oynamak istediğini soyledi. Gokhan Unal, "Surekli telefon numarası değiştirmekten bıktım. Bıraksınlar artık yakamı. Turkiye'de hic bir takıma gitmiyorum" diye konuştu. İKİNCİ YARIDA 20 GOL HEDEFİMİ TUTTURACAĞIM Bu sezon milli forma altında ve Kayserispor'da kendisinden beklenen golleri atamadığının farkında olduğunu ifade eden gecen senenin gol kralı Gokhan Unal, "Transfer tekliflerinden cok, başka nedenlerden dolayı kafam karışıktı. Ama kendimi toparladım. İkinci yarıda, takım arkadaşlarımın da katkısıyla sıralayacağım gollerle 20 sayısına ulaşacağım" dedi. CEP TELEFONUMU SIK SIK DEĞİŞTİRİYORUM Bursaspor macında gorduğu sarı kart nedeniyle cezalı duruma duşen ve takım arkadaşlarını Ankaragucu macında yalnız bırakacak olan Gokhan Unal, baba ocağı başkente cezası nedeniyle erken gitti. Takım arkadaşlarını Ankara'da bayramın ucuncu gunu oynanacak mac icin karşılamaya hazırlanan genc golcu, "Transfer teklifleri kafamı kesinlikle karıştırmadı. Ne yaptığımı ve ne yapacağımı biliyorum. Beni asıl rahatsız eden, cep telefonuma ulaşıp surekli aramaları oldu. O nedenle sık sık cep telefonumu değiştirmek zorunda kaldım. Sadece ben değil, Ankara'da oturan ailemin telefonları da sık sık aranıyor" diyerek tepkisini dile getirdi. İSPANYA VEYA FRANSA'YA GİTMEK İSTERİM Her fırsatta yurt dışına gitmeyi ve futbol yaşantısına Avrupa takımlarında devam etmeyi arzuladığını soyleyen Gokhan Unal, "Kulubum de izin verirse, oncelikli olarak Avrupa takımlarından birinde oynamak isterim. Cok cazip bir maddi teklif olmazsa, Rus takımlarının tekliflerine sıcak bakmam. Benim hedefim ve hayalim, oyun stilime uygun olduğunu duşunduğum İspanya veya Fransa'da, olmazsa İtalya'da top koşturmak. Her uc ulkeden de hem bana, hem menajerime hem de Kayserispor kulubune teklifler yapılıyor. O nedenle, sezon başından beri benimle ve kulubumle ilgili yazılanlara, cizilenlere gulup geciyorum" diye konuştu. Oktay ENSARİ / DHA __________________