Kaptanlarımız Egemen Korkmaz ve İsmail Gulduren, Ankaraspor macından mutlak 3 puan almaları gerektiğini soylediler. Ankaraspor macında taraftarın desteğine de ihtiyac duyacaklarını kaydeden Egemen, ``Son iki mactır taraftarımızı uzduk. Ankaraspor`u yenerek son iki hafta alınan yenilgileri biraz olsun telafi etmek istiyoruz. Alacağımız galibiyetle taraftarlarımıza cifte bayram yaşatmak istiyoruz`` dedi. Egemen, ``Saha icinde aranızda taktiksel anlamda konuşuyor musunuz?`` sorusuna, ``Yardımlaşma, adam paylaşımı anlamında konuşuyoruz ama taktik bizim değil, hocamızın işi. Hocamızın verdiği taktik doğrultusunda hareket ediyoruz`` yanıtını verdi. Gecen yıl ilk yarıyı 24 puanla kapadıklarını, Ankaraspor`u yenmeleri halinde bu sezon devreyi 21 puanla kapatacaklarını anımsatan Gulduren, ``Puan olarak gecen yılın altında kaldığımız icin kendimizi başarılı gormuyorum. Başarı, bana gore bir onceki yıl aldığın puanın uzerine cıkmaktır. İnşallah ligin ikinci yarısında gecen yıla gore daha fazla puan toplar ve başarılı oluruz`` diye konuştu. İsmail, ``Volkan`ın sakatlığı nedeniyle sol kanatta oynuyorsun. Bu seni zorluyor mu?`` sorusunu, ``Ben profesyonel futbolcuyum ve hocam nerede isterse orada oynarım. `Kaleye gec` deseler, gecer oynarım. Ancak Fenerbahce`de forma giyerken de beni savunmanın solunda oynattılar. İstenileni veremeyeceğimi orada da soylemiştim`` cevabını verdi. İsmail Gulduren, kendisine yonelik eleştirilerle ilgili olarak ise, ``Ben eleştirilere acığım. Olumsuz da olsa eleştirilerden fazla etkilenmiyorum. Ankaraspor macı bizim icin cok onemli. Bu macta şu sakat bu cezalı bakmadan sahadan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Malzemecisinden, Başkanına kadar herkes bu macta birliktelik gosterip sahadan 3 puan alan tafar olmalıyız" yorumunu yaptı.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ßursaspor Basın Acıklaması: Egemen & İsmail