Timsah 21 istiyor!
Futbol0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Timsah 21 istiyor!
-
04-10-2019, 21:16:08Bursaspor kaptanı Egemen Korkmaz ile ikinci kaptan İsmail Gulduren, Ozluce Tesisleri'nde antrenman oncesinde duzenledikleri basın toplantısında hedeflerinin Ankaraspor'u yenerek ilk yarıyı 21 puanla bitirmek istediklerini soylediler. Timsah'ın tecrubeli savunma oyuncusu ve takım kaptanı Egemen Korkmaz, son iki macta aldıkları yenilgilere uzulduklerini belirterek, "Pazar gunu evimizde oynayacağımız Ankaraspor'u yenerek son iki hafta alınan yenilgileri biraz olsun telafi etmek istiyoruz. Alacağımız galibiyetle taraftarlarımıza cifte bayram yaşatmak istiyoruz. Bu macta butun taraftarlarımızı bekliyoruz" dedi. Egemen, "Saha icinde aranızda taktiksel anlamda konuşuyor musunuz, sizce takıma takviye gerekir mi ?" sorusuna, "Yardımlaşma, adam paylaşımı anlamında konuşuyoruz, ama taktik bizim işimiz değil, hocamızın işi. Hocamızın verdiği taktik doğrultusunda hareket ediyoruz. Takıma takviye gerektiğine de biz değil teknik heyetimiz karar verir. Buna bizim cevap vermemiz doğru değil" diye yanıt verdi. İsmail Gulduren de ilk yarıdaki aldıkları istikrarsız sonucları sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle maclara belli bir 11'le cıkamamalarına bağladı. Gecen yıl ilk yarıyı 24 puanla kapadıklarını anımsatan Gulduren, "Gectiğimiz sezon başarılıydık. Ligin ilk yarısını 24 puanla bitirmiştik. Ama bana gore bu sezon başarısısız. Cunku Ankaraspor'u yensek bile gecen yılki puanımızın altında kalacağız. Bu yuzden Ankaraspor'u yenip ilk yarıyı 21 puanla kapatmalıyız. İnşallah ligin ikinci yarısında gecen yıla gore daha fazla puan toplar ve başarılı oluruz" diye konuştu. Basın mensuplarının, "Volkan'ın sakatlığı nedeniyle sol kanatta oynuyorsun, bu seni zorluyor mu?" sorusuna ise İsmail Gulduren "Ben profesyonel futbolcuyum ve hocam nerede isterse orada oynarım. 'Kaleye gec' deseler, gecer oynarım. Ancak Fenerbahce'de forma giyerken de beni savunmanın solunda oynattılar. İstenileni veremeyeceğimi orada da soylemiştim. Bursaspor'da beni nerede oynatırlarsa orada seve seve oynarım" diye yanıt verdi. İsmail Gulduren, kendisine yonelik eleştirilerle ilgili olarak da "Ben eleştirilere acığım. Olumsuz da olsa eleştirilerden fazla etkilenmiyorum. Ancak beni sol bek olarak eleştirsinler, forvet oyuncusu yerine koyup acımasızca eleştirmesinler" diye konuştu. ANKARASPOR MACI HAZIRLIKLARI SURUYOR Ankaraspor macı hazırlıklarını bugun yaptığı tek antrenmanla surduren yeşil- beyazlılar, istasyon, beşe-iki ve şut calışması gercekleştirdiler. Timsah'ta ulkesine giden Pancu ve sakatlığı suren Tum antrenmana katılmadı. Bursaspor'da Ankaraspor macından sonra yabancı oyuncuların ulkesine gidecekleri ve 2 Ocak Carşamba gunu Turkiye'ye donecekleri acıklandı. Afrika Kupası'na cağrılan Mbesuma'nın da 15 Şubat tarihinde geri doneceği oğrenildi. Bursaspor, Ankaraspor macı hazırlıklarını yarın saat 14.00'de Ozluce Tesisleri'nde Oyak Renault ile oynayacağı hazırlık macıyla surdurecek. AJansspor __________________