''Aldığımız yenilgileri telafi etmek istiyoruz''
Futbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- ''Aldığımız yenilgileri telafi etmek istiyoruz''
-
04-10-2019, 21:15:49Bursaspor'un kaptanı Egemen Korkmaz, Ankaraspor'u yenerek Beşiktaş ve Kayserispor karşısında alınan yenilgileri biraz olsun telafi etmek istediklerini soyledi. Egemen, takım arkadaşı İsmail Gulduren ile birlikte duzenlediği basın toplantısında, Ankaraspor'u yenerek devreyi 21 puanla kapamak istediklerini, galibiyetten başka sonuc duşunmediklerini kaydetti. Ankaraspor macında taraftarın desteğine de ihtiyac duyacaklarını kaydeden Egemen, ''Son iki mactır taraftarımızı uzduk. Ankaraspor'u yenerek son iki hafta alınan yenilgileri biraz olsun telafi etmek istiyoruz. Alacağımız galibiyetle taraftarlarımıza cifte bayram yaşatmak istiyoruz'' dedi. Egemen, ''Saha icinde aranızda taktiksel anlamda konuşuyor musunuz?'' sorusuna, ''Yardımlaşma, adam paylaşımı anlamında konuşuyoruz ama taktik bizim değil, hocamızın işi. Hocamızın verdiği taktik doğrultusunda hareket ediyoruz'' yanıtını verdi. İsmail Gulduren de, ilk yarıdaki istikrarsız sonucları sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle maclara belli bir 11'le cıkamamalarına bağladı. Gecen yıl ilk yarıyı 24 puanla kapadıklarını, Ankaraspor'u yenmeleri halinde bu sezon devreyi 21 puanla kapatacaklarını anımsatan Gulduren, ''Puan olarak gecen yılın altında kaldığımız icin kendimizi başarılı gormuyorum. Başarı, bana gore bir onceki yıl aldığın puanın uzerine cıkmaktır. İnşallah ligin ikinci yarısında gecen yıla gore daha fazla puan toplar ve başarılı oluruz'' diye konuştu. İsmail, ''Volkan'ın sakatlığı nedeniyle sol kanatta oynuyorsun. Bu seni zorluyor mu?'' sorusunu, ''Ben profesyonel futbolcuyum ve hocam nerede isterse orada oynarım. 'Kaleye gec' deseler, gecer oynarım. Ancak Fenerbahce'de forma giyerken de beni savunmanın solunda oynattılar. İstenileni veremeyeceğimi orada da soylemiştim'' cevabını verdi. İsmail Gulduren, kendisine yonelik eleştirilerle ilgili olarak ise, ''Ben eleştirilere acığım. Olumsuz da olsa eleştirilerden fazla etkilenmiyorum. Ancak beni sol bek olarak eleştirsinler, forvet oyuncusu yerine koyup acımasızca eleştirmesinler'' yorumunu yaptı. Bursaspor, haftasonu kendi saha ve seyircisi onunde Ankaraspor ile yapacağı macın hazırlıklarını Ozluce Tesisleri'nde surdurdu. Teknik Direktor Samet Aybaba gozetiminde yapılan antrenmanda yeşil-beyazlı futbolcular, ısınma koşuları ve kondisyon arttırıcı istasyon calışmasının ardından bol bol şut cekti. Kart cezası nedeniyle Ankaraspor macında oynayamayacak olan Pancu'nun, izin alarak ulkesine gittiği bildirildi. Bu arada sezon başında transfer edilen Cisse ile yolların ayrıldığı bildirildi. -BİLET FİYATLARI ACIKLANDI- Bu arada Bursaspor'un 23 Aralık Cuma gunu Ankaraspor ile yapacağı macın bilet fiyatları acıklandı. Kulupten yapılan acıklamada, VIP tribun 100, kapalı B tribun 75, kapalı A-C tribun 50, maraton 20, kapalı kale arkası tribun 10 ve acık kale arkası ile misafir tribun biletlerin 5 YTL'den satılacağı bildirildi. Acıklamada, biletlerin satışının 21 Aralık Cuma gununden itibaren başlayacağı kaydedildi. __________________