Playoff ceyrek finalinde Afyon Belediyespor ile karşılacak olan Bursaspor Durmazlar'ın yıldız oyuncusu Karlo Vragovic, playofflara hazır olduklarını soyledi. Bursasporluyuz.org'a konuşan Karlo Vragovic, '' Sonunda tum sezondur beklediğimiz playoff serisi başlıyor. Sezon başından beri playofflara kalabilmek icin sıkı calıştık. Takımımızın playofflara hazır olduğunu duşunuyorum.'', şeklinde konuştu. Afyon Belediyespor ile daha once bircok macta karşılaştıklarını belirten Karlo, '' Rakibimizi cok iyi tanıyoruz. Gercekten guclu bir takım. Bizim acımızdan zor bir seri olacak ancak kazanmak ve bir sonraki raunda gecebilmek icin elimizden gelen her şeyi yapacağız. Onlarla sezon boyunca 4 kere oynadık. Heyecanımızı koruyup, soğukkanlı oynamalıyız. Cunku bu seri tek mactan oluşmuyor. 3 macı kazanan bir ust tura cıkabiliyor. Serinin sorunda turu gececeğimize inancım tam '', ifadelerini kullandı. 'Bursaspor forması ve bayrağı icin savaşacağız' Tum sezon boyunca yanımızda olan taraftarımıza cok teşekkur ediyorum. Onlar her zaman bize positif enerji verdi. Onların şunu bilmesini istiyorum. Bursaspor forması ve bayrağı icin savaşacağız.