Gokhan Unal "Bunaldım, Gidebilirim" Kayserispor'un golcu futbolcusu Gokhan Unal, son gunlerde hakkında cıkan eleştirilerden dert yandı. "Son 15 gunde yaşananlardan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi duşunuyorum" diyen Gokhan, İspanya'dan teklifler aldığını ve bu tekliflere sıcak baktığını soyledi. Transfer sezonunun gozde isimlerinden olan ve buyuk kuluplerin ısrarlarla istemesine rağmen Kayserispor'da oynamayı tercih eden Gokhan Unal, NTV Spor Servisi'nden Levent Demirkay'ın sorularını yanıtladı. Golcu futbolcu, "Milli formayı giydikten sonra hakkımda bazı dedikodular cıktı. Kafa olarak A Milli Takım'da bir turlu rahat olamadım. Son 15 gunde yaşananlardan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi duşunuyorum" diye konuştu. A Milli Takım'daki performansınla eleştirildin. Neler soyleyeceksin? Oynadığımız iki milli mactan sonra, hakkımda bazı kotu yorumlar cıktı. Sonucta milli takımın seviyesi cok farklı, istediğiniz oyunu oynayamayabilirsiniz. Kulup takımında yaşadığın rahatlığı belki milli takımda yakalayamazsın. Ben bunu bir turlu yakalayamadım. Kafa olarak bir turlu rahat olamadım. Peki kafanda neler var? İstanbul'da oynamak, Avrupa'da oynamak? Oncelikle bizim basınımız futbolcuları cok yıpratıyor. Sonucta biz de insanız. Gol kacırmayı ya da kotu oynamayı biz de istemeyiz. Son 15 gunde yaşadıklarımdan sonra ciddi ciddi yurt dışına gitmeyi duşunuyorum. Orada boyle bir baskı yok. Yurt dışında kendimi gosterebileceğime inanıyorum, sonucta bu kapasiteye de sahibim. Sezon başında yurt dışından teklif var mıydı? Evet sezon başında vardı. Ancak olmadı, kulubum izin vermedi. Ama kulubumun de artık kolaylık sağlayacağına inanıyorum. Peki tercih ettiğin bir lig var mı? Şuan İspanya'dan birkac teklif var. Ben de İspanya'yı istiyorum. Futbol oynama acısından İspanya bana cazip geliyor. Kaynak: NTV __________________