O, bu değil de... Bir Bursaspor başkanı, nasıl olur da Başbakan’dan forma reklamı icin destek ister? (Pat diye konuya girdim kusuruma bakmayın) Başbakandan illa bişey isteyecekseniz kalıcı gelir icin arazi isteyin, kolej yapacağım deyin.Stadın gelirlerlerini belediye alacakmış,biz alalım deyin.Hadi dilendik,deysin en azından.Forma reklamı istemekte neyin nesiymiş.Bu forma reklamını bulmak zaten reklam pazarlama bolumunun işi değilmidir?Osman Akın ne iş yapacak o zaman.Hem zaten Osman Akın Belediye patentli değil midir?İsterdi Bursa’nın yegane iftarı,buyuk başkan,buyuk Bursasporlu Recep Altepe’den… Aklım mantığım almıyor.Şaka gibi Başbakan Bursa’ya gelmiş,forma reklamı icin destek istiyoruz diyoruz.Başbakan eve gidince gulmuştur herhalde.Ya da unutmuştur belki de.Bu mudur Bursaspor’un vizyonu? Ayrıca Başkanım nasıl olurda biz Murat Gulez gibi bir ismi Proje kurulundan kaybederiz.Biz nasıl bir camiayız?İş yapacak insanları nasıl uzaklaştırabiliyoruz?İşin aslını henuz bilmiyorum,bu konuda acıklama gelmesini de sabırsızlıkla beklediğimizi bilmenizi istiyorum. Ve başkanım artık İbrahim Yazıcı başkanın kemiklerini sızlatmayalım.Borc 20 trilyon,yok borc 28 milyon euro,yok borc 80 milyon tl.Yok kısa vadeli,yok gelecek vadeli demeyi bırakalım.Şeffaflık bu değil ki?Mali bilancoyu Bursaspor.org.tr den yayınlamaktır şeffaflık.Divan Kurulunda konuşalanları biz gazetelerden,internetten okuyoruz o kadar. Diğer konu da şu başkanım; Daum’a Bursaspor da olduğu idrak etmesinin sağlanması gerekiyor.Yoksa biz oğrettiğimizde sonuclar farklı olabiliyor.Kulubun zarar gormesini hic birimiz istemiyoruz. Lakin Bursaspor Kulubunun hic bir hocası Eskişehir’e 1 puan icin gittik diyemez.Ya da hic bir hoca Galatasaray favori diyemez.Bunu lutfen şimdiden oğretin.Rica ediyoruz… Yetkin Onurmen [email protected]
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Başkan Korustan'a...