Konyasporlu futbolcu Mehmet Uslu, mac sırasında tribunlerden kendisine kufurler edildiğini belirterek, "Performansım kotu olabilir eleştirilebilirim ama kufur yemeyi hak etmiyorum" dedi.
29 yaşındaki defans oyuncusu Mehmet Uslu, Konya’da yayın hayatına yeni başlayan Sportmen Dergisi’ne acıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlı takıma geldiği gunden bu yana surekli eleştirildiğini anlatan Mehmet Uslu, "İyi olduğum zaman da ıslıklandım, kotu olduğum zamanda da. Nalcacılılar grubu tarafından kotu sozune maruz kalmadım. Maraton tribunde belli bir kesim var, surekli beni taciz ediyor. Tac kullanırken ettikleri kufurler kulağıma geliyor. Performansım kotu olabilir eleştirilebilirim ama kufur yemeyi hak etmiyorum. Kendilerine yapılmaması gereken davranışları bana karşı sergiliyorlar. Ben bu takımın bir parcasıyım onlar beğenmese de. Sozleşmem devam ettikce antrenmanlara cıkacağım, hocam şans tanıdıkca mac oynayacağım. Unutmasınlar bu takım 66 puan toplayarak Avrupa’ya gittiğinde o kadroda ben de vardım" ifadelerini kullandı. Gunluk Gazeteler