Konyaspor'un Boşnak oyuncusu Deni Milosevic, "3 tane zorlu mac oynadık. Bu maclarda iyi performanslar sergilediğimizi duşunuyorum. Sadece gol yollarında biraz şanssızlıklar yaşadık diyebiliriz. Denizlispor’a karşı sezonun ilk galibiyetini alacağımızı umuyorum" dedi. Super Lig ekiplerinden Konyaspor, 4'uncu hafta deplasmanda karşılaşacakları Denizlispor macının hazırlıklarını surdurdu. Antrenman oncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boşnak oyuncu Deni Milosevic, "3 tane zorlu mac oynadık. Bu maclarda iyi performanslar sergilediğimizi duşunuyorum. Sadece gol yollarında biraz şanssızlıklar yaşadık diyebiliriz. Calışmaya devam ediyoruz, devam da edeceğiz. Denizlispor’a karşı sezonun ilk galibiyetini alacağımızı umuyorum" dedi. "ZOR BİR MAC OLACAK" Denizlispor macının zor olacağına dikkat ceken Milosevic, "Denizlispor macının tabiki de zorlu bir mac olacağını biliyoruz. Ancak bizim de cok kaliteli bir ekibimiz var. Galibiyeti alacak o yeteneğimiz ve potansiyelimiz var. Butun hazırlıklarımızı kazanmak icin yapıyoruz. Bunun icin elimizden geleni yapacağız. Hem taraftarlarımızın guvenini kazanacağımıza hem de sezonun geri kalanı oncesinde onları mutlu edeceğimize inanıyorum" diye konuştu. "ONEMLİ OLAN TAKIMIN KAZANMASIDIR" Onemli olan kendi performansı değil, takımın performansı olduğunu soyleyen Milosevic, "Kişisel performanstan bahsetmek istemiyorum. Onemli olan her zaman takımın kazanmasıdır ve ne yaptığıdır. Bunun icin takımım, taraftarlar ve kulubum adına sahada elimden gelenin en iyisini vermeye calışıyorum. Bunu yapmak zorundayım. Ama onemli olan kendi performansımdan once her zaman takımımın kazanması" şeklinde goruş belirtti. HAZIRLIKLAR SURUYOR Super Lig'in 4'uncu hafta macında deplasmanda Yukatel Denizlispor’a konuk olacak yeşil beyazlılar gunu akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla değerlendirdi. Kayacık Tesisleri’nde teknik direktor Aykut Kocaman yonetiminde gercekleştirilen antrenmanın ilk bolumunde oyuncular salonda iki grup halinde core ısınma ve ağırlık calışması yaptı. Antrenmanın saha bolumu cabukluk hareketleri ile başlarken, 7’ye 4 oyun ve pas calışması ile devam etti. Antrenman cift kale mac ile sona erdi. Antrenmana milli takımlardan donen Deni Milosevic, Riad Bajic ve Erdon Daci de katıldı. Onceki gun yapılan antrenmanda sakatlanan ve tedavisine başlanılan Ali Camdalı ile Paolo Hurtado ise takımdan ayrı calıştı. GUNLUK GAZETELER
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Deni Milosevic: Sezonun ilk galibiyetini alacağımızı umuyorum