Başarılı stoperin moral bozukluğu Avusturya'da yaşadığı tatsız olayla başladı. Başarılı stoperin moral bozukluğu Avusturya'da yaşadığı tatsız olayla başladı. Kadroya girememe ve taraftar tepkisi sıkıntının uzerine tuz biber ekti. Bursaspor'un genc yıldızı icin ilk once menajerine 'Talibi var mı?' diye soruldu. Haluk Canatar'dan 'G.Saray gecmişte talipti' cevabı geldi. Galatasaray bonservis bedelini sordu, Bursaspor, "Siz belirleyin" dedi, Sarı Kırmızılılar'dan "Rakamı soyleyecek taraf sizsiniz" yanıtı aldı. Bursaspor'un genc yıldızı Serdar Aziz ile ilgili her gun yeni bir haber ortaya cıkıyor. Yeşil Beyazlı kulupten 'Satmıyoruz' ve 'Galatasaray ile goruşme olmadı' acıklamaları gelse de olayın ic yuzu ortaya cıkmaya başladı. Serdar Aziz'in moral bozukluğu Avusturya'da yaşadığı olayla başladı. Performansı nedeniyle eleştirilen ve neredeyse istenmeyen adam haline getirilen Serdar, sonrasında kadroya girmekte zorlandı. Bunda yeni transfer Civelli'nin direk ilk 11'e alınması da etkili oldu. (Tolgay ATAOKAY'ın OZEL HABERİ) Serdar Aziz bunun uzerine Genel Direktor Ayhan Barışıcı ile konuşmaya karar verdi. Genc krampon Barışıcı'ya sorunlarını anlatırken, Genel Direktor Ayhan Barışıcı; "Sorunlarını dinledim. Durum anlaşıldı. Menajerin bizi arasın" ifadesini kullandı. Bunun uzerine Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar Barışıcı'yı arayarak Serdar'ın moralinin cok bozuk olduğunu ve bu konuya bir cozum getirilmesi gerektiğini soyledi. Barışıcı da Canatar'a; "Serdar'ın talibi var mı? diye sordu. TERİM YILLARDIR İSTİYOR Haluk Canatar soruya; "Galatasaray 5 transfer sezonunda da Serdar Aziz'e talip olmuştu. Ancak şu anda durum nedir bilmiyorum. İstiyorsanız goruşeyim" diye cevap verdi. Ayhan Barışıcı'dan 'Goruş' yanıtını alan Haluk Canatar, Galatasaray Teknik Direktoru Fatih Terim ile bir araya geldi. Terim, Canatar'a; "Serdar'ı 3 yıldır kadromda gormek istiyorum. Ancak Bursaspor cok yuksek rakamlar istemişti. Boyle bir duşunce varsa tabii ki kadromda gormek isterim" dedi ve İdari Koordinator Şukru Hanedar'ı transfer goruşmeleri icin gorevlendirdi. OYUNCU BENİM DEĞİL Kİ Hanedar rakam sormak icin Barışıcı'yı ararken ilginc bir durumla karşılaştı. Ayhan Barışıcı; "Bonservis bedeli icin rakamı siz belirleyin" dedi. Bunun uzerine Hanedar; "Ornek vermek gerekirse ev sizin, daire sizin. Rakamı siz belirleyeceksiniz. Benim olmayan bir oyuncu icin bonservis rakamını ben nasıl vereyim" diye cevap verdi. Ayhan Barışıcı da "Akşam (pazartesi) yonetim kurulu toplantısı var. Konuşup cevap verelim" demesine karşın gece saat 00.00 gibi Hanedar'a donup 'Daha goruşemedik. Sabah kesin yanıtımızı vereceğiz" acıklamasını yaptı. Salı sabahı ne sonuc bildirildi ne de Galatasaray'dan herhangi bir yoneticinin telefonuna cevap verildi. Bursasporluyuz.net