Başkanımız Yiğiner, ATO Başkanı Salih Bezci’den destek istedi. Başkanımız Mehmet Yiğiner, yonetim kurulu uyelerimiz ile birlikte ATO Başkanı Salih Bezci’yi makamında ziyaret etti. Ankaragucu’ne destek kapsamında gercekleştirilen ziyarette konuşan Başkanımız Yiğiner, 104 yıllık tarihi başarılarla dolu MKE Ankaragucu’ne sahip cıkılmasını, maddi-manevi destek olunmasını istedi. Başkanımız Mehmet Yiğiner’in oldukca başarılı bir yonetim sergilediğinin bilincinde olduğunu dile getiren ATO Başkanı Salih Bezci de yaptığı konuşmada, Ankaragucu’nun Ankara’nın en onemli marka değerlerinden bir olduğunu ve Turk sporuna buyuk katkı sağladığını ifade etti. Ankaragucu’ne destek olacaklarını belirten Bezci, forma reklamı vereceklerini de kaydetti. Bezci, “Ankaragucu’ne daha fazla destek sağlamak adına 2014 yılında duzenlenecek Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest) logolarımız aynı donemde Ankaragucu formalarında olacak. Bu yolla hem biz tanıtım yapmış olacağız, hem de kulube gelir kaynağı sağlanmış olacak” dedi. VIP kombine kartını alan Başkan Bezci, Ankaragucu maclarını tribunden takip edeceğini de sozlerine ekledi. Başkanımız Mehmet Yiğiner de ziyaretin sonunda Başkan Bezci’ye yapılacak desteklerden dolayı teşekkur ederek, Ankaragucu taraftar biblosu takdim etti.