Bursaspor 2. Başkanı Osman Celik, Beşiktaş ile aralarındaki duşmanlığın bitmesini istediklerini belirterek, "İkinci yarıda İstanbul'da yapacağımız maca bizi, taraftarlarımızla davet etsinler, ilk adımı onlar atsınlar. Sonra biz gerekeni yapacağız" diye konuştu. Tek duşuncelerinin Beşiktaş macını kazanmak olduğunu belirten Celik, Yeşil-beyazlı taraftarlardan gecen sene olduğu gibi guclu, ama Bursaspor'a zarar vermeyecek şekilde bir destek istediklerini kaydetti. Beşiktaş ile aralarındaki duşmanlığın bitmesini istediklerini, ama bunun icin de ilk adımı Beşiktaş yonetiminden beklediklerini dile getiren Celik, "Bursaspor taraftarları da bunun bilincinde. Dolayısıyla artık bu duşmanlığın bitmesini istiyoruz. Bursa buyuk bir camiadır. Gecmişte bazı şeyler mutlaka olmuştur, ama artık bunları geride bırakmak lazım. Spor kardeşlik ve barış ise bana gore sporda kinin yeri yoktur. İnşallah bu mac son olur diyoruz. İlk adımı Beşiktaş atsın, bu macı seyircisiz oynuyorlar. Butun Beşiktaş yoneticilerine buradan seslenmek istiyorum. İkinci yarıda İstanbul'da yapacağımız maca bizi taraftarlarımızla davet etsinler, ilk adımı onlar atsınlar. Sonra biz gerekeni yapacağız. Bursa'ya geldiklerinde onlara kestane şekeri vereceğiz. Ama ilk adımı onların atmasını istiyoruz. Cuma gunku macı da kesinlikle kazanmak istiyoruz, kazanacak gucteyiz. Eksiğimiz yok, takımımız formda. Gercekten camia olarak kenetlendik, yonetim olarak kazanmaktan başka bir şey duşunmuyoruz" dedi. __________________