''Basında yer alan haberler yalan''
Futbol0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- ''Basında yer alan haberler yalan''
-
04-10-2019, 21:01:25''Basında yer alan haberler yalan'' Sivasspor Kulubu Basın Sozcusu Fikret Unsal, Mehmet Yıldız ve Hayrettin Yerlikaya ile ilgili basında yer alan haberlerin gerceği yansıtmadığını acıkladı. Yonetim Kurulu olarak Mehmet Yıldız ve Hayrettin Yerlikaya'yı hicbir kulube vermeyi duşunmediklerini, buna karşılık devre arasında en az 3 futbolcu daha transfer etmek istediklerini kaydeden Fikret Unsal, en gozde futbolcularıyla ilgili transfer dedikodularını maksatlı bulduklarını soyledi. Satılık futbolcuları bulunmadığını ifade eden Unsal, ''Bu iki futbolcumuzla sozleşmemiz 2009 yılına kadar devam ediyor. Şu ana kadar bize bu futbolcularla ilgili gelen resmi bir teklif yok'' diye konuştu. Fikret Unsal, sozlerini şoyle surdurdu: ''Sivasspor'un başarısını engellemek icin, gecen sezon Vestel Manisaspor'a yapılanların aynısı bize yapılmak isteniyor. Yani futbolcularımızın kafası karıştırılıyor. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Nihai kararı da Sivasspor yonetim kurulu verecektir. Nihai kararı Sivasspor yonetim kurulu vereceği icin bizim boyle bir duşuncemiz olmadığını resmen acıklıyorum.'' Futbolcularının ve teknik heyetinin ligdeki arayı en iyi şekilde değerlendireceklerine, Kayserispor macını da kazanarak başarılarını devam ettireceklerine inandığını ifade eden Unsal, ''Kimse bizi engellemeye kalkışmasın'' dedi. __________________