Super Lig'in 4. hafta mucadelesinde Gaziantep Gazişehir'e deplasmanda 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ın teknik direktoru Abdullah Avcı, mactan sonra rakiplerini tebrik ederken macın hakemi Halil Umut Meler'e de eleştirilerde bulundu. Super Lig'in 4. haftasında Gazişehir Gaziantep, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti. Beşiktaş'ın teknik direktoru Abdullah Avcı mactan sonra yaptığı acıklamalarda hakemlere buyuk tepki gosterdi. Macın ilk bolumune ilişkin konuşan Avcı, "Mactan once de soylemiştim. 4'lu mu 5'li mi oynayacaklar diye... Rakip 5'li oynadı. Boylece topa sahip olma oranımız artacaktı. Kırmızı kart ve penaltı anına kadar oyun istediğimiz gibi geciyordu. Tac sırasında ayak iceride diyorlar, faul diyorlar vs. Golun telafisi vardır ama kırmızı kartın telafisi yok" dedi. Kırmızı kart sonrası bolumu değerlendiren tecrubeli calıştırıcı, "Kalan 95 dakikayı nasıl anlatayım! Oyun icinde bircok senaryo gelişti. 5. dakikadan sonra 4-4-1 sistemine donduk. Merkezde acıklar verdik. Sonrasında da 2. ve 3. gol ile bir kırmızı kart daha geldi" dedi. Hakemlerle ilgili sert eleştirilerde bulunan Avcı, "Atılan oyuncu hazırlık macında da iki gun once kırmızı kart gordu. Bugun bir daha atılıyor. Kırmızı kart pozisyonunda ilk once o dirsek atıyor. Futbol oynamak istiyoruz ama hakemler de buna yardım etmeli. Halil Umut Meler, finaller yonetti ama o finalleri nasıl yonettiğini biliyorum. Nerede, nasıl maclar yonettiğini biliyoruz. Bunun mağlubiyetle alakası yok ama lutfen Halil Umut Meler geriye gitmesin" ifadelerini kullandı. gunluk gazeteler