Super Lig'in 4. haftasında Gazişehir Gaziantep, sahasında karşılaştığı Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından konuşan Beşiktaş Yoneticisi Ahmet Urkmezgil, Gazişehir'in teknik direktoru Marius Sumudica hakkında eleştirilerde bulundu: "Rakip takımın teknik direktorunu onceki yıllardan da biliyoruz. Rakip hoca, ilk yarının sonunda 4. hakemin onunde top toplayıcı cocuğa yavaş davranmasını soyledi. Aşağı inip cocuklardan da tekrar dinledim. İkinci yarı yine cok yavaş ve yerden şekilde topu kaleciye vermeye başladılar" Hakem yonetimleri konusunda da acıklamalar yapan Urkmezgil, "Sayın Zekeriya Başkan goreve geldiğinde kendini kutlamıştım. Bu sene gercekten tum olaylarla ilgili cok daha dikkatli olmamız gerektiğini soylemiştim ki gecen sene cok şeyler yaşanmıştı. VAR yine gundeme geldi ve bugun bunun neticesi mi kafam karışıyor. Bugun VAR'da Koray Gencerler nasıl verildi ki gecen hafta Rize macında da o vardı sanırım. Dorduncu hakem de herhalde ligimizin en genc hakemlerindendi. Hakem, Dorukhan'a gelen tekmeyi sarı kartla geciştirdi. O kartın rengi sarı mı olmalıydı? Penaltıdan onceki tac atışı VAR'dan incelenmeliydi. Ligde daha 4. haftadan hakem hatalarının bu boyutlara ulaşması duşudurucu ve korkutucu" dedi. gunluk gazeteler
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Ahmet Urkmezgil: "Top toplayıcıya yavaş davranmasını soyledi"