Super Lig'in 4. hafta macında Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden Gazişehir Gaziantep'in teknik direktoru Marius Sumudica, bugun oynanan macı 9-2 gibi farklı bir skorla kazanabileceklerini belirtti. Super Lig'in 4. hafta macında Gazişehir Gaziantep, sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti. Mactan sonra acıklamalarda bulunan Gazişehir'in teknik direktoru Marius Sumudica, "Durust olmak gerekirse 3 stoperle maca cıktık ve bu taktiğimiz tuttu. Geldiğim gunden beri bunu istiyordum ki sonunda oldu. 7 puana ulaştık ve cok mutluyum. Buyuk takıma karşı 3 buyuk puan bizim oldu" dedi. Taraftarlarla ilgili de konuşan Sumudica, "Galibiyeti taraftarlarımıza hediye ediyorum. Bir de mesajım var ki Gaziantep yeni bir takım, iyi bir takım doğurdu. Bu takımı kucaklasınlar" dedi. Beşiktaş cephesinden top toplayıcı cocuğa "Cabuk atma, yavaşlat" dediği iddiası sorulan Rumen teknik direktor, "O zaman herkesten ozur diliyorum. Bugun mac 9-2 bitebilirdi" cevabını verdi. Abdullah Avcı'nın acıklamlarına da değinen tecrubeli calıştırıcı, "Beşiktaş'ın hocası oyuncum Kayode hakkında yorum yapmış. Hocalara saygı duyarım ama oyuncularıma da laf soyletmem. Birbirimizin oyuncularından bahsedeceksek gecen hafta da Beşiktaş'ın oyuncusu N'Koudou az kalsın rakibinin ayağını kırıyordu" ifadelerini kullandı. gunluk gazeteler