Yonetim listeleri veriliyor
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Yonetim listeleri veriliyor
-
04-10-2019, 20:51:51Bursaspor Kulubu’nde 17 Haziran Pazartesi gunu yapılacak olan Olağanustu Genel Kurul’da başkanlığa aday olan Hayri Yazıcı, Erkan Korustan, İlhan Uslu, Mesut Mestan ve Muzaffer Onadım, yarın yonetim, denetleme ve disiplin kurulu asil ve yedek listelerini Divan Başkanlık Kurulu’na bugun teslim edecek. Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, “Tuzuğumuz gereği 17 Haziran 2013 tarihinde coğunluk aranmaksızın yapılacak olan Olağanustu Genel Kurul oncesinde başkan adaylarının Yonetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu asil ve yedek isim listelerini 15 Haziran 2013 Cumartesi gunu Ozluce Tesislerimizde mesai saati yarım gun olduğundan 10:00 ile 13:00 saatleri arasında kabul edeceğiz" dedi. ŞANKAYA UYELERİ UYARDI Şankaya ayrıca 17 Haziran 2013 Pazartesi gunu saat 19.00’da Ataturk Spor Sarayı’nda yapılacak olan Genel Kurul’a gelecek olan uyelere onemli uyarılarda bulundu. Şankaya, şunları soyledi: "Genel Kurul uyelerimizin, Ataturk Spor Salonu’na gelirken yanlarında nufus cuzdanlarını, ehliyetlerini veya uye kimlik kartlarını bulundurmalarını onemle rica ediyoruz. Uyelerin Genel Kurul’a giriş kartları kimlik kontrolunden sonra teslim edilecektir. Uye numaralarını bilmeyen uyelerimiz Ataturk Spor Salonu girişinde asılacak olan panodan numaralarını oğrenebilirler." Olay __________________