Hayri Yazıcı, rahmetli İbrahim Yazıcı’nın yarım kalan işlerini tamamlamak istediklerini soyledi Yazıcı, ’Bursaspor’u daha iyi yonetmek daha guzel yerlere getirmek icin aday oldum. Rahmetlinin actığı yoldan yuruyebilmek icin arkadaşlarımızla birlikte kolları sıvadık” dedi. Pazartesi gunu yapılacak olan Olağanustu Genel Kurulda başkan adaylarından olan Hayri Yazıcı, secilmeleri halinde onemli işler yapacaklarını belirtti. ’Kardeşimin yarım kalan işlerini bitirmek icin bu goreve talip oldum’ diyen Yazıcı, şunları soyledi: “İbrahim Yazıcı’dan sonra bayrağı devralmak istiyorum. Bursaspor’u daha iyi yonetmek daha guzel yerlere getirmek icin aday oldum. Rahmetli actığı yoldan yuruyebilmek icin arkadaşlarımızla birlikte kolları sıvadık.” Kurumsal anlamda kulubu geliştireceklerinin altını da cizen Yazıcı, sozlerini şoyle devam etti: Kimsenin kuşkusu olmasın “Hayri Yazıcı’nın kafasındaki Bursaspor cok farklı. Daha acık ve daha kurumsal olmamız lazım. Bunları yapacağız. Sportif anlamda rahmetlinin yaptıklarını yaparsak muhafık oluruz. Daha ustunu duşunemeyiz. Şampiyonluk olmuş daha ustu yok. Bir şampiyonluk daha getirirsek ne mutlu bize. Bunu gercekleştirirsek zaten Bursaspor’un buyumesine daha da katkı sağlamış oluruz. Transfer de en iyisini yaparız. Kimsenin hic kuşkusu olmasın. Bursaspor’un layık olduğu şekilde yaparız bunları.’ Hak vermek bizim işimiz “Hikmet Karaman’dan memnunuz. Orasıyla fazla oynamanın anlamı yok. Başarılı olmuş bir ekiple oynanmaz. Goreve geldiği gunden itibaren sergilediği performans oldukca iyi. Hak edenin hakkını vermek bizim işimiz. Bunu yapmazsak zaten olmaz.“ Kulubun mali durumu hakkında fazla bilgi sahibi olmadıklarını da ifade eden Hayri Yazıcı, “Kulubun para işlerini şuan bilmiyorum. Dışındayım tamamen. Ne sordum, ne oğrendim. Paralı yoneticiye ihtiyac var tabii ki. Oteki turlu bu işi herkes yapar. Para vereceksin, calışacaksın, gonlunu de vererek yapacaksın bu işi. Başka turlu olmaz bu iş.’ Para var, uyum yok! Yazıcı oluşturdukları yonetim listesiyle ilgili de ipucları verdi. Hayri Yazıcı, “Şeffaf, paylaşımcı olacağız. Gelir kaynaklarını attırmak amacımız. Bursaspor’u ayakları uzerinde tutarsak ne mutlu bize. Biz gelip geciciyiz onemli olan Bursaspor’dur. Yonetici arkadaşlarım ile uyum icinde calışacağız. Buna cok dikkat ettik. Her şey para değil. Uyum olmazsa bu iş olmaz. Para var uyum yok bir yere kadar giderseniz. Ancak bizim yonetimde herhangi bir sıkıntı cıkmaz” şeklinde konuştu. Fazla konuşmayız iş yaparız Hayri Yazıcı secilmeleri halinde sundukları projeleri de tek tek hayata gecireceklerini soyledi. ‘Secilirsek anlatıklarımızın hepsini yaparız’ diyen Yazıcı “Ben kısa konuşurum. Kimseye masal anlatacak halimiz yok. İş yaparız biz. Ne soylediysek lafımızın arkasındayız. Bizi bilen bilir. Bursaspor Koleji icin bir arkadaşımız arazi sozu verdi. Aldığımız takdirde 24 ay icinde hayata gecer bu proje. Her şeyimizle hazırız secime” dedi. ** Hayri Yazıcı’nın projeleri Bursaspor Koleji Bursaspor Ticaret Merkezi Bursaspor Spor Konseyi Bursaspor efsaneleri Marka Stat projesi Bursaspor Store Timsah Kart Altyapı fabrikası Futbol Okulu Taraftarı buyutme Bursaspor Sağlık Merkezde halka acık Sosyal Tesis Teknoloji Dunya’da Bursaspor projesi Olay __________________