Ali Tandoğan, Futbolu Bırakmak İstemiyor
Futbol0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Ali Tandoğan, Futbolu Bırakmak İstemiyor
-
04-10-2019, 20:51:07Medical Park Antalyaspor eski oyuncusu Tandoğan: "Futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Hala antrenmanlarıma devam ediyorum, Turk futboluna cok faydalı olacağımı duşunuyorum" Tandoğan, AA muhabirine yaptığı acıklamada, ligin ilk yarısını ikinci sırada bitirmelerine rağmen hedeflerinin ligin sonunda ilk beş takım arasında olmak olduğunu belirterek, bunu başaramadıkları icin uzgun olduğunu soyledi. Takım icindeki bazı sakatlıkların kendilerini olumsuz yonde etkilediğini ifade eden Tandoğan, "Takım ici uyum kaybı ikinci yarıdaki performansın duşmesine neden oldu. Gonul isterdi ki Antalyaspor'u UEFA Kupası'na goturebilmek, ama bunu başaramadık. Sonuc olarak Antalyaspor'un tarihinde başarılı bir sezon gecirdiğimizi duşunuyordum" diye konuştu. Bu yıl Antalyaspor'da cok mac oynayamadığını ve ilk geldiği sezonda 30 mac oynadığını ancak bu yıl 15 maca yakın macta kırmızı-beyazlı takımın formasını giydiğini dile getirdi. "Butun maclarda oynayabilmeyi isterdim. Ancak bu da hocamızın tercihi buna da birşey diyemem" diyen Tandoğan, Antalyaspor ile diğer oynadığı takımlar arasında tesisleşme acısından cok buyuk fark olduğunu ve oynadığı takımların coğunda Genclerbirliği haric, taraftar gruplarının yoğun desteğini aldıklarını kaydetti. "Takımın tanıtımı iyi yapılamıyor" Daha once oynadığı takımları takip eden guclu bir basın olduğunu, Antalya'da ise basının antrenmaları cok fazla takip etmediğini kaydeden Tandoğan, takımın tanıtımı iyi yapılamıyor. Antalya'yı belli bir taraftar grubu destekliyor. Bazen taraftarların desteğiyle mac kazanılır, bazen cok kotu gununuzde olursunuz, onların desteğiyle baskısıyla mac kazanırsınız. Antalya'da bunu yeterli olmadığını duşunuyorum" dedi. Antalya'nın cok buyuk bir şehir olduğunu, ancak Antalyaspor'u tutan kişi sayısının az olduğuna dikkati ceken Tandoğan, bunu artırmak gerektiğini ve taraftar grupları arasındaki birlik birliğin yuksek olması sayesinde başarıların gelebileceğini belirtti. Tandoğan, 17 yıldır futbol oynadığını, bir kac yıl daha futbol oynamak istediğini ifade ederek, zaman zaman antrenorluk teklifleri aldığını, ancak kendini diri hissettiğini hala antrenmanlarına devam ettiğini dile getirdi. "Futbol oynamaya devam etmek istiyorum. Hala antrenmanlarıma devam ediyorum, Turk futboluna cok faydalı olacağımı duşunuyorum." diyen Tandoğan, gideceği takımı mahcup etmeyeceğini duşunduğunu ifade etti. -"Yeni yonetim isterse Antalyaspor'da kalabilirim" Turkiye'de cok fazla hoca ile calıştığını, cok kaliteli hocalar olduğunu anlatan Tandoğan, ilerde yanında bulunmak istediği hocalardan birinin Ersun Yanal olduğunu ve kendisinin cok iyi bir calıştırıcı olduğunu dile getirdi. Ertuğrul Sağlam, Yılmaz Vural gibi Turk futboluna ciddi emek veren isimlerle calışmaktan gurur duyduğunu belirten Tandoğan, "Oncelikli olarak futboluma devam edip ardından antrenorluğe gecmek istiyorum. Şu anda futbolu bırakıp antrenorluk yapmak istemiyorum. Bazı transfer teklifleri alıyorum ama henuz değerlendirme aşamasındayım. Antrenorluk kursu B lisansı almıştım, onumde 3 yıllık daha bir surec var" diye konuştu. Kaynak : http://spor.haberler.com/ali-tandoga...715576-haberi __________________