Yiğiner'den Siyasilere Gonderme
Futbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Yiğiner'den Siyasilere Gonderme
-
04-10-2019, 20:50:35Ankaragucu Başkanı Mehmet Yiğiner, siyasilere yonelik mesaj verdi...Yiğiner, “Onumuzde secim sureci var. Bizi desteklemeyenleri biz de desteklemeyeceğiz." dedi... Hayati Soydaş ile iki yıllık sozleşme imzalandı. İmza toreninde bir konuşma yapan Ankaragucu Spor Kulubu Başkanı Mehmet Yiğiner, “Ankaragucu camiasını cok iyi bilen bir kişi olarak Hayati Soydaş’ın Ankaragucu’ne cok faydalı olacağına inanıyorum.” dedi. Ankaragucu Spor Kulubu, Hayati Soydaş ile iki yıllık sozleşme imzaladı. Beştepe Tesisleri’nde gercekleştirilen imza toreninde kulubun yonetim kurulu uyeleri ile birlikte Hayati Soydaş’ın gecmiş yıllarda takımda birlikte futbol oynadığı eski arkadaşları da hazır bulundu. Soydaş’ın imza torenine medya da yoğun ilgi gosterdi. Ankaragucu Spor Kulubu Başkanı Mehmet Yiğiner, “Birlik ve beraberlik icerisinde olursak Ankaragucu’nu ayağa kaldırırız. Maddi sıkıntı var ama işleyişte hic bir sıkıntı ve değişiklik yok.“ dedi. Yeniden yapılanma icerisinde olduklarını ifade eden Başkan Yiğiner, “Bu zorlu surecte medya bizden desteğini hic esirgemedi. Kamuoyuna gerekli mesajları medya aracılığı ile cok doğru bir şekilde ilettik. Kendilerine cok teşekkur ediyoruz.” diye konuştu. Hedeflerinin super lig olduğunu belirten Yiğiner, “2. Lig taban ve bu işin sonu. Bu yıl ki ilk hedefimiz PTT 1. Lige cıkmak. Ankaragucu’nu bir an evvel super lige taşımamız gerekiyor. Takımda kadro yuzde 80 kalacak gibi gozukuyor. Altyapıdan da takviyelerle yolumuza devam edeceğiz. “ifadelerini kullandı. DUMENE HAYATİ SOYDAŞ GECTİ Geminin dumenine Hayati Soydaş’ı bırakacaklarını soyleyen Yiğiner şoyle devam etti: “Hayati Soydaş Ankaragucu camiasını cok iyi bilen biri. Hayati Hoca’ya guveniyorum. Bu işi Hayati Soydaş’ın başarabileceğine inanıyorum. Elimizdeki kadronun iyi ve yetenekli futbolculardan oluştuğunu duşunuyorum. Ankaragucu’nu icinde bulunduğu zor durumdan kurtarmamız lazım. Bu işin cozum noktası aslında bir spor kanununun cıkması. Ama sonucta butun sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum. Yeniden guclu bir şekilde Hayati Hoca’nın idaresinde iyi bir kadro ile FIFA dosyalarını ve borcları da halleder, transfer yasağını da kaldırırsak Ankaragucu’nu soluklandırırız. Yiğiner sozlerini şoyle surdurdu: “Onumuzde secim sureci var. Bizi desteklemeyenleri biz de desteklemeyeceğiz. Goreve geldiğimiz gunden bugune borc odemeleri, FIFA dosyaları ile anlaşmalar, karşımıza cıkan yeni surpriz borclar ve -6 puan ile kume duşme gibi olaylar gercekten bizi cok yordu. FIFA borcu bitmeden kulubu duzluğe cıkarmamız gercekten cok zor. Şu an odemeler devam ediyor, bayağı bir yol aldık. Taraftarlarımız super ligde oynayan bircok takımın taraftarından sayı olarak daha cok. Maclarımızı 19 Mayıs Stadı’nda oynamak istediğimizi Genclik ve Spor Bakanı Suat Kılıc’a da bu hafta yaptığımız goruşmemizde ilettik. Kendileri sıcak yaklaştı. Başarmamız lazım, son şansımız.” Kaynak __________________