Sivasspor'un hocası Roberto Carlos Rus basınına Anji takımından neden ayrıldığını acıkladı. Antrenorluk yapmak istediğini belirten Carlos, "Anji'de yapmak istediğim işi bana yaptırmadılar. Sivasspor bana bu şansı tanıdı, bu yuzden ayrıldım." dedi. HIDDINK'TEN COK ŞEY OĞRENDİM Şimdiden takım arkadaşları ve meslektaşlarını ozlediğini dile getiren Brezilyalı hoca ayrıldığı icin de uzgun olduğunu belirtti. Guus Hiddink ile vedalaşırken birbirlerine başarılar dileklerini soyleyen Carlos, "Bana oğrettiklerinden dolayı minnettarım. Edindiğim bilgiler Turkiye'de cok işime yarayacaktır." şeklinde konuştu. Şubat 2011'de Rusya'nın Anji takımıyla anlaşan Roberto Carlos, bir sure top oynadıktan sonra yardımcı antrenor oldu. Daha sonra futbolu bırakan Carlos takım sportif direktorluğune getirilmişti Murat Erdoğandan Transfer Acıklaması: Murat Erdoğan olumlu cevap aldıkları goruştukleri isimleri onumuzdeki gunlerde kamuoyuna acıklayacaklarını belirtti. "Şunu acık bir şekilde soylemek istiyorum, basında yer alan isimlerin hic biri ile ilgilenmiyoruz. Teknik direktorumuz Roberto Carlos, ayın 27'sinde Turkiye'de olacak. Bu isimleri kendisi acıklayacak. Biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor. Hocamız ve yardımcıları cok titiz bir inceleme yapıyorlar. Kendilerini başarıya taşıyacak isimlere Sivasspor forması giydirmek istiyorlar. Hocamız gecen yıl Sivasspor'un oynadığı butun mac kasetlerini istedi. Bunları tek tek izleyerek notlar cıkardı. Gozumden kacan bir şey olabilir, diye şimdi kasetleri yardımcılarına da izletiyor. Cıkacak rapor doğrultusunda sozleşmesi biten futbolcularımız icin de bir karar cıkacak." spor3 __________________