Sivasspor'un şampiyonluk mucadelesi verdiği 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında teknik direktor Bulent Uygun ile calışan antrenorler Sefer Yılmaz ve Murat Goksu, Brezilyalı teknik adam Carlos ile de aynı heyecanı yaşamayı ve şampiyonluk ipini goğuslemek istiyor Yardımcı antrenor Yılmaz: "Sivasspor'da 4 yıl once kıl payı kacırdığımız şampiyonluk heyecanını Roberto Carlos'la, yeniden yaşamak istiyorum" Kaleci Antrenoru Goksu: "Takımımıza yapılacak iyi transferlerle Avrupa ve şampiyonluk hedeflerimizin gercekleşeceğine inanıyorum. Bu ekipte başarının kacınılmaz olduğunu duşunuyorum" Futbola veda ettiği kırmızı-beyazlı ekipte antrenorluk kariyerine başlayan Sefer Yılmaz, AA muhabirine yaptığı acıklamada, yeniden Sivasspor'da goreve geldiği icin mutlu olduğunu belirtti. Takımda kendisine gorev verilmesinden dolayı kulup başkanı Mecnun Otyakmaz'a teşekkur eden Yılmaz, " Sivas benim evim gibi, futbolculuğu bıraktığım ve antrenorluğe başladığım yuvama donduğum icin mutluyum" dedi. Bulent Uygun'un teknik direktorluğu doneminde gorev yaptığı Sivasspor'un 2 sezon ust uste şampiyonluğu kovaladığını ve kıl payı kacırdığını aktaran Yılmaz, şunları kaydetti: "Roberto Carlos'un Sivasspor'da teknik direktorluk gorevine getirilmesinin ardından kulup başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın isteğiyle yuvama yeniden dondum. Carlos'la ilk tanıştığımda kendisinin buyuk hedefleri olduğunu, istekli ve arzulu bir insan olduğunu gordum. Teknik direktorluk riskli bir iş, bazen butun doğruları yapsanız da başarılı olamama ihtimaliniz var. Guzel bir ekip oluşturduk ve inşallah başarılı olacağız. Sivasspor'da 4 yıl once kıl payı kacırdığımız şampiyonluk heyecanını Roberto Carlos'la yeniden yaşamak istiyorum. Kaldığımız yerden devam edip Sivasspor'u ligin ust sıralarına oynayan bir takım haline getirmek istiyoruz." Kaynak : http://www.sondakika.com/haber/haber...diali-4722407 __________________