YeşiI-beyazi11arda Beşiktaş'tan ayrılan Sivok ile Galatasaray'dan ayrılan Bilal Kısa da var. Sivok biraz kırgın ama formasını giydiği her kulubun gonlundeki yerinin ayrı olduğunu soyledi. Bursaspor kadrosunda Beşiktaş ve Galatasaray'dan gelen iki usta futbolcu var: Tomas Sivok ile Bilal Kısa... İkisi de Bursaspor forması giydikleri icin mutlu. Ortak mesajları, yeni takımlarının da "buyuk" olduğuna inanmaları... Bilal Kısa, daha 1 yıllık sozleşmesi olmasına rağmen, surekli oynayamayacağını hesaplayıp bonservis odenmeden Bursaspor'a gelmiş. Henuz istediği formu yakalamış değil. Ama her macta koştuğunu, ortalama 1.5-2 kilo kaybettiğini soyluyor. Galatasaray'da kendisinden beklenenleri karşıladığını acıklıyor. Şimdiki hedefi Bursaspor'la en ust duzeyde başarıya ulaşmak. Tomas Sivok biraz kırgın Beşiktaş'a sağlık ve sakatlık sorunlarıyla birlikte birkac kişinin kendisine karşı tavır almaları yuzunden ayrılmış. Sivok, 'Ben Allah'a inanırım. Başıma gelenlerin yeni bir kapı acacağını duşundum ve Bursa'ya geldim. Burada cok mutluyum. Milli Takım'a da cağrılıyorum, kaptanlık yapıyorum. Beşiktaş'taki en iyi arkadaşım Atiba... Her zaman konuşuyoruz. Hayır, Beşiktaş benim ahimi almış değil! Oyle olsaydı şampiyon olamazlardı. Ayrıca arkadaşlarımın şampiyonluğuna da cok sevindim. Zaten formasını giydiğim her kulubun gonlumde ayrı bir yeri vardır. Son sevgilim de Bursaspor" dedi. Attila GOKCE / Milliyet