Spor Toto Super Lig'in 6. haftasında yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da, yolculuk oncesi tecrubeli isim Bilal Kısa, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ust uste aldıkları galibiyetlerin takım icin moral olduğunu belirten Kısa, "Yine zor bir mac bizi bekliyor. Antep gecen seneye gore daha iyi futbol oynuyor. Skora yansıtamadılar sadece. Onlarda stres var. Bize karşı baskılı oynayacaklarını duşunuyoruz. İnşallah buradan istediğimiz sonucu alıp Bursa'ya donmek istiyoruz" dedi. "Boyle tepkiyle karşılaşmadım" Başakşehir macında taraftarlardan tepki gorduğunun hatırlatılması uzerine Bilal Kısa, "O macta cok moralim bozuldu. Beklemediğim şekilde evimizde oyle bir tepki oz guvenimizi geriye cekti. Bu zamana kadar hicbir yerde boyle bir tepkiyle karşılaşmadım. Evet, formda değilim. Şimdi tabi ki daha iyiyim. Toparlamaya calışıyorum. Taraftarlarımız benden beklenti icinde ve bende bunu karşılaşmak icin sahaya daha iyi yansıtacağımı duşunuyorum" diye konuştu. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Futbol
- Bilal "Hic boyle bir tepki gormemiştim"