Gaziantepspor macının ardından konuşan Teknik Direktorumuz Hamza Hamzaoğlu hakemin penaltı kararı ve kırmızı kart hakkında “Konuşacak o cok şey var ki; artık bu saatten sonra konuşmanın anlamı da yok, mac bitti” dedi. Hamzaoğlu macın ardından şu acıklamayı yaptı; “Konuşsak o kadar cok şey var ki ! Artık bu saatten sonra konuşmanın bir anlamı yok. Mac bitti sonucta. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Macların buyuk bolumunde 10 kişi oynuyorlar. Buyuk ozveri gosteriyorlar. Antep iyi takımdı. Zor mucadele olacağını biliyorduk. İlk 25 dakika baskılı olacaklarını bekliyorduk. Erdem girdi etkili oldu ama onun atılması bizi oldukca eksik bıraktı. Hem sayı olarak hem de oyun anlayışında kolumuzu kanadımızı kırdı. Sonra biz de pozisyonu izledik uzulduk şimdi” Genc defans oyuncumuz Ertuğrul Ersoy macın ardından yaptığı acıklamada galibiyet serisini devam ettiremedikleri icin uzgun olduklarını soyledi. Ertuğrul şu acıklamayı yaptı; “ Burada kazanmak istiyorduk. Guzel bir galibiyet serisiyle buraya gelmiştik. İstediğimiz gibi olmadı. Sıkıntılar pozisyonlar oldu mac icinde. Haftaya toparlanıp Bursaspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Mac icinde adalelerimin ikisinde de cekme oldu. O şekilde devam etseydim hem kendim hem de takım icin sıkıntı oluşabilirdi. Hocama soyledim ve oyundan cıktım. ” Bursasporluyuz.org