Kırmızı kart ve penaltı Bursaspor’un bir gerceği oldu sanki... Ama bu kez cekirge sıcramadı... Sıcratmadılar cunku... Ghilas’ın golune kadar oyun Bursaspor yarı sahasında gecti… O gol yeşil beyazlı takımın da uyanmasına neden oldu. Oyunu rakip sahaya yıktılar, topa da daha fazla sahip oldular. Ve cok gecmeden daha once calışılmış bir Batalla golu geldi… Yani herşey yolunda gidiyordu… Tum enerjisini harcayan Antep’in pili bitmiş artık Bursaspor’un 2. golunu beklerken, inanılmaz bir şey oldu... TERİM FAYDALANACAKTIR Harun, kendisini cok geliştirdi. Bunu sadece kurtardığı penaltılar icin soylemiyorum. Milli Takım’ın da bunda etkisi olduğunu duşunuyorum... Volkan Babacan formda olabilir ama ben Fatih Terim’in, Harun’un giderek yukselen performansından en yakın surede faydalanacağını duşunuyorum... Ayrıca, Bursaspor’un dun cok karakterli kaptanları olduğunu bir kez daha gordum... ONLAR GELMİYORSA SİZ GİDEBİLİRSİNİZ! Dikkatimi ceken ve Bursaspor’u da bence ilgilendiren enteresan bir olay daha yaşandı Kamil Ocak Stadı’nda… Tribune girdiğimde, maraton tribunundeki az sayıdaki Gaziantep taraftarı, “İsmail dışarı”diye tempo tutuyordu... Fenerbahce macı oncesi ve sonrasında yaptığı acıklamaları beğenmeyen Antepliler, İsmail Kartal’ı, “Fenerbahce’ye hoca olsana” diyerek istifaya davet ediyorlardı. Mac boyunca ara ara bu tezahuratlar devam etti. 3-2’lik skor sonrası ise cok bir şey oldu... İsmail Kartal, oyuncularıyla birlikte kendisini protesto eden tribune giderek hem onlardan ozur diledi hem de birlikte galibiyeti kutladı. Onlara daha sonra başkanları İbrahim Kızıl da katıldı. İstanbul takımlarında gorev yaptıktan sonra Anadolu’ya acılan teknik adamların işi gercekten zor... Bu guzel goruntulerin,Bursa’da kazanılacak bir mactan sonra Hamza Hoca icin de yaşanmasını icimden gecirdim şimdi de yazıya dokuyorum. Taraftar sana gelmiyorsa Hamza Hoca sen onlara gideceksin. Orhan Guney
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- İpimizi cektiler!