Yoluna dolu dizgin devam eden Bursaspor'u, Gaziantep değil hakem durdurdu İlk yarının uzatma dakikalarında Erdem Ozgenc'in eline değil, bariz bir şekilde goğsune carparak oyuna geri donen topa hem penaltı calan hem kırmızı kart gosteren Tolga Ozkalfa, skandal bir karara imza attı. Antep Ghilas ve Kangwa'nın iki goluyle galibiyete ulaşırken, Timsah'a Batalla ve Del Valle yetmedi. Diş hekimi Tolga Ozkalfa... Top direkten geliyor ele carpmıyor penaltı veriyorsun, bir de ustune Erdem Ozgenc'i atıyorsun. Bu pozisyona en yakın olan sensin fakat 4.hakeminin kararıyla beyaz noktayıgosteriyorsun. Sen 2 metreden gormuyorsan, emin değilsen, 45 metredeki yardımcın nasıl oluyor da net bir karar veriyor merak ediyorum. Bir dudukle nasıl mac bir taraftan alınıp obur tarafa verilir bunu hepimize gosterdin. Bak okuyup etmişsin diş hekimi olmuşsun, ne kadar guzel mesleğin var. Benden sana tavsiye Tolga Ozkalfa; bırak hakemliği, diş cekmeye, dolgu yapmaya devam et. Beyaz onluğu hic cıkarma ki, biz de rahat edelim. Cunku o forma, o duduk sana yakışmıyor. TUTMA TAKIMI HOCAM Takıma kızıyorum, maca iyi başlanmadı, Ghilas'ın golune kadar hicbir şey yapılmadı. Boyle bir Antep'in ilk dakikalarda uzerine gitmemek, hata yapsınlar diye beklemek doğru bir anlayış değildi. Bursaspor 1.dakikada kazanmak istediğini gosterseydi, oyunu rakip sahada kursaydı, bu Antep'in eli ayağı birbirine dolanırdı. Hamza Hoca'nın bu tarzını pek sevmiyorum. Rakip iyi olsa, kaliteli ayaklara sahip olsa anlarım da Gaziantep'e karşı bunu yapma. Tutma takımı Hamza Hoca, sal gitsin. Bu takım 2 gol yese bile, karşılık verecek bir Batalla'ya, bir Del Valle'ye sahip. DUŞUŞTELER Aziz Eraltay ve Joshua John'da ciddi bir duşuş var. Aziz, rakiplerini fazla kacırmaya başladı. Alıştırdığı o hucumsal etkinliğinden cok uzakta. Josua John'un da mac icersinde top ayağına ya 1 kez değiyor, ya da 2 kez. Bu iki isimdeki gel-gitlerin takımı ciddi bir şekilde etkilediğine inanıyorum. Artık sakatların iyileşmesini beklemekten başka care yok. Deniz Yılmaz gibi, Serdar Kurtuluş gibi tecrubelilerin de artık Batalla'ya, Harun'a, Del Valle'ye destek olması gerekiyor. Yoksa bu iş birkac kişinin sırtında ancak bu kadar gidiyor. Beytullah Suat
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Diş hekimi Tolga Ozkalfa...