Skor 1-1'iken ilk yarının uzatma dakikalarında Erdem Ozgenc'in goğsune carpan topa penaltı kararı veren ve tecrubeli savunmacıyı oyundan atan hakem Tolga Ozkalfa'ya tepkiler giderek buyuyor. Yeşil beyazlı yonetim, alınan 3-2'lik mağlubiyetin baş sorumlusu olarak gosterilen Ozkalfa'nın peşini bırakmaya niyetli değil. Ali Ay yonetimi, 39 yaşındaki hakemin gerekli cezaları alması icin Federasyon kurulları nezlinde hak arayacak. OZUR DİLİYORUM Hakem Tolga Ozkalfa'nın karşılaşma sonrası yonetici Yuksel Colak ve oyundan attığı Erdem Ozgenc'e “Ozur diliyorum, hata yapmış olabilirim” demesi rapor olarak Federasyona sunulacak. Ayrıca haksız bir kırmızı kartla oyundan atılan Erdem Ozgenc'in de hakkı sonuna kadar aranacak. Tecrubeli futbolcunun ceza almaması icin gerekli işlemleri başlatma kararı alan yeşil beyazlı yonetim, bu konudaki hazırlayacağı savunmayı Federasyona gonderecek. İTAAT KURALLARI Daha once Spor Toto Super Lig'de buna benzer ornekleri de araştırmaya başlayan yeşil beyazlı kulup, boylelikle yapılacak savunmayı guclendirecek. Bu arada Bursaspor'un TFF, Hukuk ve İdari Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan'ı Hakan Dincturk sosyal medya hesabından federasyonu eleştirdi. Dincturk, “TFF, hakemlerini liyakat kuralına gore değil de itaat kuralına gore secer ise bu hakemler TFF'nin kurduğu saltanatta ancak kapıkulu olurlar” şeklinde bir paylaşımda bulundu. Olay