Spor Toto Super Lig’in 7. haftasında sahasında Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da hazırlıklar suruyor. Akşam saatlerinde yapılan antrenman oncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bursaspor’un tecrubeli ismi Serdar Kurtuluş, “Milli mac arası benim icin iyi oldu. Cunku yaklaşık 5 haftadır takımdan ayrı olarak daha cok fitness ağırlıklı olarak calışıyorum. Başakşehir macında serce parmağım kırıldı. Yaklaşık 5 haftalık surecten sonra gecen hafta ici takımla idmanlara cıkmaya başladım. Birkac kere denememe rağmen cok acı olduğu icin idmanları tamamlayamadım. Bu milli takım arasında hem takımla idmanlar hem de oynadığımız hazırlık karşılaşması benim ve oynamayan arkadaşlarım icin iyi gectiğini duşunuyorum. Sonuca bakmamak lazım. O an kendimizi hazırlamaya calışıyoruz. Guzel bir hazırlık macı oldu” dedi. Ligin 7. haftasında karşılaşacakları Osmanlıspor’un gecen seneden bu yana kadro istikrarını koruyan bir ekip olduğunu belirten Kurtuluş, “Cok iyi futbol oynamaya calışan, cok hucuma cıkan bir takıma karşı oynayacağız. Hem Avrupa’da hem ligde Osmanlıspor cok iyi mucadele ediyor. Tabiki zor mac olacak. Ligde kolay mac yok. Hedefimiz galibiyet. İyi mucadele edip, bu macı gecmek istiyoruz” diye konuştu. "Milli takımda tekrar seni gorecek miyiz?" Sorusunu yanıtlayan Serdar, “Bu benim gostereceğim performansla ve hocaların vereceği kararla alakalı bir şey. Ben ilk once Bursaspor forması ile mucadelemi vereceğim. Burada gostereceğim performansla davet gelirse tabiî ki değerlendirilebilir ama benim icin onemli olan takımda Bursaspor icin iyi bir mucadele etmek” dedi. Osmanlıspor macı oncesi kendini hazır hissediyor musun? Sorusuna ise deneyimli oyuncu, “Eksiklerim var. Cunku 5 haftalık surec, bir futbolcu icin uzun bir surec. İster istemez eksikleriniz oluyor. Bunları da mac gunune kadar kapatmaya calışacağım. Gorev verildiği takdirde de sahaya cıkıp mucadele etmek istiyorum” dedi. Oynadıkları 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Serdar, “Ligin şu an ust sıralarındayız. Hedefimiz tabii ki oralarda kalıp, Avrupa’ya gitmek. Bunu yapacak potansiyelimiz var. Bunu şu an icin konuşmak erken. Lig uzun bir maraton ama hedefimiz tabiî ki Avrupa Kupalarına katılmak” şeklinde konuştu. Yeşil-beyazlı taraftarlardan da ovgu dolu sozlerle bahseden deneyimli isim, “Bu camiayı iyi tanıyanlardan biriyim. Tabiki doğup buyuduğum bir şehirdeyim. Gereken mucadelenin fazlasını vermek istiyorum. Bunun icin buradayım. Taraftarımızı takım olarak yanımıza aldığımız zaman cok etkili olduğumuzu duşunuyorum. Bunu 10 kişi kaldığımız karşılaşmalarda cok iyi gosterdik. Bunu surdurursek, takım, taraftar ve camia olarak iyi yerlere geleceğimizi duşunuyorum” dedi. Bursa.com