Spor Toto Super Lig’in 7. haftasında pazar gunu sahasında Osmanlıspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda, hazırlıklar suruyor. Oğle saatlerinde yapılan antrenman oncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Aziz Behich, “Osmanlıspor iyi bir takım. Gecen sene de onu gosterdiler. Bu sene de iyi bir başlangıc yaptılar. Biz kendi taraftarımız onunde oynuyoruz. Biz kendimize bakacağız. Zor mac olacağını biliyoruz. İnşallah mac sonu istediğimiz sonucla ayrılabiliriz” şeklinde konuştu. "HOCANIN SİSTEMİNİ DAHA COK UYGULAMAYA CALIŞIYORUZ" ‘Takımın durumunu nasıl buluyorsun?’ şeklindeki soruyu yanıtlayan Behich, “Biz her hafta daha iyi oluyoruz. Takım olarak daha iyi oynamaya calışıyoruz. Hocanın sistemini daha cok uygulamaya calışıyoruz. Bandırmaspor macı da sakat oyuncularımız icin cok iyi oldu” diye konuştu. "JOHN VE DEL VALLE COK İYİ OYUNCU" 'Onunde oynayan Josua John ve Del Valle mac icinde surekli değişiyorlar. Bu senin performansını nasıl etkiliyor?' sorusuna ise genc oyuncu, “Bu beni etkilemiyor. Antrenmanlarda da calışıyoruz. John ve Del Valle cok iyi oyuncu. Takıma cok iyi katkı sağladılar. Antrenmanlarda her gun calışıyoruz. Birbirimizi tanıyoruz artık” cevabını verdi. "İNŞALLAH FARKLI BİR AZİZ GORURSUNUZ HER HAFTA" ‘Kendi performansını nasıl değerlendiriyorsun?’ sorusuna ise Aziz, “Ben her hafta kendimi geliştirmeye calışıyorum. Takıma katkı sağlamam onemli olan. Ben defans oyuncusuyum. Benim icin onemli olan gol yemememiz. Pozisyon gereği macın icinde forvete de gidiyorum. Her hafta kendimi ne kadar geliştirebilirsem inşallah farklı bir Aziz gorursunuz” şeklinde cevap verdi. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Aziz "Her hafta daha iyi oluyoruz"