Bursaspor altyapısının Turk futboluna sunduğu bir cok değerden biri olan Volkan Şen'le, İzlanda'da Milli Takım kampında bir araya geldik... Yeşil beyazlı kulubun eski yoneticilerinden Mesut Mestan'la birlikte bizi karşısında gorunce cok sevinen ve mutluluğunu da sıkı sıkı sarılarak gosteren Volkan'la, Bursaspor'daki gunlerini, gelecekteki, planlarını konuştuk... BURSA BENİM YUVAM Yeşil beyazlı kulubu gonlunden cıkarmasının mumkun olmadığını ifade eden ve Bursaspor'daki son gelişmeleri bizden alan yıldız oyuncu, şunları soyledi: 'Şampiyon olduğumuz donemi, altyapıda gecirdiğimiz gunleri kim unutabilir ki. Ayrıldım, sonra bana yine kucak actı Bursaspor. Kim ne derse desin orası benim yuvam. Evet şuan Fenerbahce'nin başarısı icin ter dokuyorum. Hedeflerim var.' SAYGI DUYUYORUM 'İnsanların bizlere tepkileri oldu, saygıyla karşılıyorum. Fakat, ben, Ozan, Enes, Şener hepimiz para kazandırarak gittik. İnanıyorum ki, insanlar kızsa bile biz sahaya cıktığımızda gurur duyuyorlardır. Cunku, Bursaspor'un yetiştirdiği futbolcularız. Profesyonellik gereği şimdi başka bir yerdeyiz ve işimizin gereğini yapıyoruz... Bir gun mutlaka evimize doneceğiz.' FUTBOLU DUŞUNUYORUM Bursaspor'dan ayrılma sureciyle ilgili yorum yapmak istemeyen ve sadece 'Şartlar oyle gerektirdi' diyen Volkan Şen, 'Sadece futbol oynamayı duşunuyorum. Şuan da iyi durumdayım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya calışıyorum. Milli Takım'da olmak da keyif verici... Hele hele, Ozan Tufan, Şener, Enes, Harun gibi Bursaspor'da yetişmiş oyuncularla bir arada olmak daha keyifli' şeklinde konuştu. Bursasporluyuz.org
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Futbol
- Volkan Şen "Bursaspor benim evim!"